Létrehozva: 2024.09.22. 18:30

Mikes Anna végzetes döntést hozott, Berki Mazsi elmenekült az árvíztől – íme a hét legforróbb hírei

A szerelmesek hetén vagyunk túl a bulvármédiában, még akkor is, ha ez nem csupán rózsaszín ködöt jelentett. Mikes Anna épp a párkapcsolata miatt mondott nemet a Dancing with the Stars következő évadára, L. L. Junior gyengéd érzelmeit pedig az Ázsia Expressz gyepálta szét.

Ahogy minden héten, úgy ezúttal is összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb híreit: Mikes Anna, Berki Mazsi és Michele Morrone szolgáltatták az izgalmakat. Ha lemaradtál volna valamiről, mi most segítünk, hogy képbe kerülj! Íme a Ripost legolvasottabb cikkei!

mikes anna krausz gábor
Mikes Anna a Krausz Gáborral való párkapcsolata és az azzal kapcsolatos bulvárfelhajtás miatt mondott nemet a Dancing with the Stars-ra (Fotó: Ripost)

Mikes Anna döntött

A Dancing with the Stars következő, ötödik évada tele van meglepetésszereplőkkel. Míg sokan épp miattuk nézik majd a műsort, az előző évad győztes tánctanára, Mikes Anna épp egyikük miatt mondott le a szereplésről. A közösségi oldalán megosztott közleményben tudatta:
Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy csak azokra a felkérésekre mondok igent, amit szívből tudok csinálni. Idén ez most nem menne, mert úgy érzem a szereplésem nem a táncról szólna, hanem a bulvárról. Ebből pedig én szeretnék kimaradni” – célzott itt feltehetően arra, hogy párja, Krausz Gábor exfelesége, Tóth Gabi is indul a versenyben, méghozzá új szerelmével, Papp Máté Bencével.

L. L. Junior szerelmét Ázsia bombázta szét

Míg a Dancing with the Stars előző évada szerelmet hozott Mikes Annának és Krausz Gábornak, addig a TV2 egy másik showműsora, az Ázsia Expressz kihívásai épp hogy szétszakítottak egy párt. L. L. Junior egyedül, Dárdai Blanka nélkül érkezett a műsor „kibeszélő showjába”, ahol elárulta:

Az volt a nehéz, hogy egy friss kapcsolattal ugrottunk bele. Itt jobban megismertük egymást, egy haverral könnyebb ezt megugrani, de egy kapcsolatban a reggel tíz órai dráma késő estig velünk marad” – fogalmazott a rapper, aki úgy látta, a forgatás után sem tudtak megbirkózni az ottani sérelmeikkel.

Dárdai Blanka és L.L. Junior
Dárdai Blanka és L. L. Junior amúgy sem biztos lábakon álló kapcsolatát teljesen elgáncsolta az Ázsia Expressz (Fotó: TV2)

Meghant egyszerűen kivágták

S ha már szerelmesek szétszakítása… Harry herceget és Meghant is elválasztották egymástól, legalábbis egy szülinapi köszöntés erejéig. Diana kisebbik fia a minap ünnepelte 40. születésnapját, a walesi hercegi pár közösségi oldalán közzétett jókívánsághoz melléket, Harryről készült fotóról egyszerűen levágták Meghant…

Sikítás a plázában

Női szívek törtek néhány napja: a világ egyik legsármosabbnak vélt színésze, Michele Morrone hazánkban járt. A magyarok sikítva fogadták a hírességet, aki éppen egy reklámfilmet forgat a fővárosban, s ha már itt volt: Budapesten nézte meg új filmje, a Subservience premierjét, amiben a szexbomba Megan Fox-szal játszik.

Megőrültek a hazai rajongók Michele Morrone láttán (Fotó: tények.hu)

Berki Mazsi luxusba menekült az árvíztől

Szívügyeknél maradva, azért valódi romantikáról is beszámoltunk az elmúlt napokban. Berki Mazsi például az új szerelmével egy festői Saint-Tropez-i luxusszállodába repült, míg Magyarország egy részét elárasztotta a Duna.

Berki Mazsi és párja
Berki Mazsi és párja elképesztő luxusban romantikázott (Fotó: Szabolcs László)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek