SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.09.19. 08:00
Módosítva: 2024.09.19. 08:26

Megtaláltuk: Ebbe a luxushotelbe menekült Berki Mazsi az árvíz elől – Fotó

Berki Krisztián özvegye a francia Riviérán lazított, távol az özönvízszerű esőtől. A Ripost megtalálta, hol szállt meg Berki Mazsi!

A budapesti árvíz sokak életét megkeseríti az őszi időszakban. A következő napok kritikusak lesznek a Duna menti városok számára, ugyanis a jelentős csapadékmennyiség miatt komoly vízszintemelkedése lesz a folyónak, a tetőzést szombatra várják, addig folyamatos emelkedés várható. Ez pedig több sztárt is érint, volt, aki az otthonát is kénytelen volt elhagyni emiatt, de nem úgy Berki Mazsi!

Berki Mazsi
Berki Mazsi utolsó pillanatig élvezte a nyarat (Fotó: Szabolcs László)

Berki Krisztián özvegye már a helyzet kritikussá válása előtt úgy döntött, inkább elszökik egy kicsit a hirtelen jött özönvíz és szűnni nem akaró esőzés elől. Szerelmével, Zoltánnal a francia Riviérán található Saint-Tropez felé vették az irányt.

Berki Mazsi
Berki Mazsi és Zoltán egy ötcsillagos szállodát választottak (Fotó: www.booking.com)

Ahogy ez lenni szokott, meg is adták a módját a pihenésnek, ugyanis egy álomszép, ötcsillagos luxushotelben szálltak meg, amiről Mazsi a 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban számolt be.

A Ripost megtalálta, melyik szállodát választották!

„A modern szabadtéri medencével büszkélkedő Sezz Saint-Tropez egy 5 csillagos dizájnhotel, amely 200 méterre található Saint-Tropez strandjától és 5 perces autóútra a városközponttól. A wellnessrészlegben hammam is található. A Sezz Saint-Tropez luxus vendégszobái íves mennyezettel és saját teraszra nyíló nagy ablakokkal rendelkeznek. Mindegyikhez szabadtéri zuhanyzó tartozik. A Colette étterem, a Michelin-csillagos étterem és a Colinet séf olyan meglepő és finom menüt kínál, amely a Földközi-tenger körüli utazásra invitál. A vendégek a Cinq Mondes gyógyfürdőben pihenhetnek, ahol arc-, masszázs- és testkezelések széles választékát kínálják. A további szolgáltatások közé tartozik az ingyenes transzfer a strandokhoz, beleértve a 3 km-re lévő Pampelonne-t”

– áll az egyik legnépszerűbb szállásfoglaló portálon fellelhető ismertetőben.

Berki Mazsi
Itt szállt meg Berki Mazsi (Fotó: www.booking.com)

Bár azt nem lehet tudni, hogy Mazsi és Zoltán pontosan hány éjszakát töltött a festői szépségű szállodában, az biztos, hogy relatíve mélyen kellett a zsebükbe nyúlniuk. Egy éjszaka ugyanis valamivel több, mint 300 ezer forintba kerül két főre, sőt! Ha a szerelmesek egy hatalmas ággyal rendelkező szobát választanak, akkor ez az összeg még magasabb: 400 ezer forint!

Berki Mazsi
Berki Mazsi egy elegáns hálószobában hajtotta álomra a fejét (Fotó: www.booking.com)

Berki Mazsi új élete maga a luxus

Vitathatatlan, hogy Berki Mazsi kőkemény harcot vív a külvilággal, mióta elvesztette néhai férjét. Krisztián halála óta őrületes gyűlöletcunami zúdul rá, és főként azért bírálják, mert pár hónappal a tragédia után már egy másik férfi oldalán utazza körbe a világot. A követői úgy vélik, hogy a gyász időszaka túlságosan is hamar ért véget Mazsinál, arról nem is beszélve, hogy választottja nem más, mint elhunyt férje volt üzlettársa. Zoltán ráadásul olyan életet biztosít az özvegynek, amit még Berki sem tudott. Tavalyelőtt szeptemberben letarolta az internetet az a lesifotó, amit Berki Mazsiról készítettek, miközben egy 75 millió forintot kóstáló Mercedes-szel furikázott Budapest utcáin. Bár az özvegyről korábban azt lehetett hallani, hogy férje halála után anyagi problémákkal küzd, a róla készült felvétel azonnal megcáfolta ezt a szóbeszédet. Sőt, óriási felháborodást váltott ki az emberek körében... Az már csak hab volt a tortán, mikor kiderült, Mazsi egy tehetős üzletember oldalán találta meg ismét a boldogságot, aki nem csak autót adott az özvegynek, de rendszeresen viszi luxusutazásokra, Zanzibárra vagy épp a Maldív-szigetekre.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek