Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
FÜLES

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.16.

Odacsapott a királyi család Meghannek: ezt nem teszi zsebre

Több alattvaló szerint is eljött az ideje, hogy a királyi család visszavágjon Meghannek. Még, ha finoman is teszik.

III. Károly király és Vilmos herceg, illetve Katalin hercegné is nyilvánosan kívánt boldog 40. születésnapot Harry hercegnek. Mindezt többen közeledésnek, egyenesen békeajánlatnak tartják. Igen ám, de van egy kis pikantériája a dolognak, amit többen is megdicsértek...

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Fotó: JLPPA / Bestimage

A Buckingham-palota és a Kensington-palota is néhány órán belül közzétette a közösségi média csatornáin a köszöntést, miközben Sussex hercege kaliforniai ünneplésre készült. Három év után ez volt az első alkalom, hogy a királyi család köszöntötte a születésnapján az X-en (egykor Twitter) és az Instagramon – ahogy minden dolgozó királyi családtag esetében is –, és két éve, hogy utoljára bármilyen minőségben megemlítették őt.

A királyi családban hagyománynak számít, hogy a jelentős születésnapokon még azokat is felköszöntik, akik már nem részei a dolgozó királyi családnak. Meghan és András herceg kerek születésnapjáról - 40. illetve 60. - is megemlékeztek, pedig ők több botrányt is okoztak a királyi család számára.

És itt jön a csavar: a köszöntéshez ugyanis egy olyan képet választottak, ahonnan nemes egyszerűséggel levágták Meghan Markle-t, mintha semmi köze sem lenne Harryhez...

Bennfentesek tudni vélik, hogy Károly király nem hajlandó minden ajtót becsukni elhidegült fia előtt, azonban a felesége már más lapra tartozik. Harry a következő hetekben az Egyesült Királyságba utazhat, hogy részt vegyen a Wellchild díjátadón, amely azon kevés jótékonysági szervezet egyike, amellyel továbbra is kapcsolatban áll.

Mivel a király jelenleg Skóciában tartózkodik, de rendszeresen visszatér Londonba folyamatban lévő rákkezelése miatt, ez lehetőséget teremthet apa és fia négyszemközti találkozására.

Utoljára februárban látták egymást, amikor bejelentették a király diagnózisát, és Harry ragaszkodott ahhoz, hogy átrepüljön az Egyesült Államokból, hogy meglátogassa. Alig fél órát töltöttek együtt, és úgy vélik, azóta sem kommunikáltak. Amikor Harry májusban ismét visszatért, a király láthatóan túl elfoglalt volt ahhoz, hogy találkozzanak. De a Sussexekhez közel álló források világossá tették, hogy a herceg nagyon szeretné megtalálni a módját, hogy kibéküljön apjával, és hogy rendszeresebben térjen vissza az Egyesült Királyságba, bár azt állítják, hogy nem áll érdekében ismét királyi feladatokat ellátni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek