Létrehozva: 2024.09.21. 13:00

Az Ázsia Expressz vezetett a szakításhoz – L.L. Junior megszólalt

Nem várt fordulatot hozott L.L. Junior és Dárdai Blanka életében a verseny. Az Ázsia Expressz komoly kihívás volt számukra, a kapcsolatuk tekintetében is. Mint mondja, most mosolyszünet van közöttük, melynek oka, hogy nem tudták jól kezelni az ott átélt vitákat, ami sokszor már tiszteletlenségig fajult.

Minden hajsza után, pénteken az Ázsia Expressz Kibeszélő show-ban elemzik ki a szereplőkkel a hetet Ördög Nórival. Olyan versenyzőkkel, akik különösen érintettek voltak az elmúlt napokat tekintve. Jelent esetben Dietz Guszti, Laky Zsuzsi, Szuperák Barbara, Jolly, L.L. Junior és…. Egy üres szék. Ami Dárdai Blankáé lett volna, ugyanis az énekesnő nem vett részt a műsorban.

L.L. Junior - Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz Kibeszélő show-jában nem jelent meg Dárdai Blanka (Fotó: TV2)

Az Ázsia Expressz L.L. Junior számára egy rémálom volt

Ördög Nóri a rappernek szegezte a kérdést, mi az oka, hogy volt párja nem tartott velük.

Nem tudom, felhívjuk?” – kezdte poénkodva L.L. Junior. „Épp most mosolyszünet van– tette hozzá, majd hangsúlyozta, a szakítás részleteiről nem igazán szeretne beszélni.

Nem titok, hiszen az újságok címlapjaira szinte naponta kikerült a rapper és Dárdai Blanka viharos kapcsolata. A pár szenvedélyesen éli a mindennapjait, többek között ezért volt izgalmas vállalás számukra az Ázsia Expressz. A nézők tudják, hogy Cserpes Laura és Cserpes István családi tragédia miatt adta fel a versenyt, a páros hétfőn érkezett a helyükre. Öt nap telt el, és Juniorék nem hazudtolták meg magukat, hiszen rengeteg vita, hangos szóváltás, de legalább annyi nevetés, poén jellemezte a hetüket. A rapper elárulta, így utólag visszatekintve az ott töltött időre, a sok küzdelemre, nehézségre, abban már biztosak, hogy soha többé nem vállalnák be újra a versenyt.

Nekem egy rémálom volt. De az idő mégis megszépíti az emlékeket. 

Jó helyre tettem át ezt az egész kalandot. (…) Az volt a nehéz, hogy egy friss kapcsolattal ugrottunk bele. Itt jobban megismertük egymást, egy haverral könnyebb ezt megugrani, de egy kapcsolatban a reggel tíz órai dráma, késő estig velünk marad” – magyarázta a zenész.

Dárdai Blanka és L.L. Junior
Az egykori szerelmesek számára egy önismereti tréninggel ért fel az Ázsia Expressz (Fotó: TV2)

„Szinte egymás achilles ereit vágtuk át”

Mint általában az eddigi évadok során, minden résztvevő utólag rájön, az Ázsia Expressz felér egy terápiával. Olyan tulajdonságokat hoz ki az emberből, amit addig nem ismert. Így volt ezzel Junior és Blanka is, ám az ő esetükben ez főleg a kapcsolatukra értendő.

Volt olyan felismerés, hiszen átértékeltük az otthon már természetesnek vett dolgokat, anyagiakat és minden tekintetben. Ami arra adott volna okot, hogy mi most külön vagyunk, az talán a határaink túllépése egymás felé, a tiszteletlenségig vezető vitatkozás, ami megjegyzem öt százaléka volt az egész ott töltött időnek. A 95 százaléka vicces volt".

De mégis az olyan erős volt, hogy szinte egymás achilles ereit vágtuk át. Amikor hazajöttünk, azért ez bennünk maradt, és ezt valószínűleg nem kezeltük jól. 

Igyekszik az ember a szépre emlékezni, és ezek az apró részletek, az összevágott pillanatok által kicsit minden másképp is jön le” – magyarázta Junior.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek