Létrehozva: 2024.09.18.

Ezért nem versenyzik idén Mikes Anna a Dancing With The Stars-ban

A Dancing With The Stars tavalyi győztese idén nem lép a táncparkettre. Mikes Anna attól fél, hogy a szereplése nem a táncról szólna.

Mikes Anna közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy idén nem vállalta a TV2 felkérését a Dancing With The Stars című műsorban. A tavalyi győztes bár nagyon szerette a táncos show-műsort, és eddig szívvel-lélekkel csinálta, idén mégis úgy döntött, hogy kihagyja a szereplést a versenyben.

Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expresszben is együtt szerepelnek (Fotó: Szabolcs László)

Mikes Anna attól fél, a tánc háttérbe szorulna

A táncosnő úgy érzi, idén nem tudná szívvel-lélekkel csinálni a műsort, ezért nem tér vissza az ötödik évadra, hiába kapott felkérést a TV2-től. Számára sem volt könnyű ez az elhatározás, ugyanis az elmúlt négy évadot nagyon szerette, rengeteg élménnyel és barátsággal gazdagodott. Mikes Anna hosszas gondolkodás után mégis úgy döntött, hogy most nem tudna részt venni a versenyben. Ennek oka az a figyelem, ami a Krausz Gáborral való kapcsolatát övezi. Szerinte ugyanis ez elvonná a táncos teljesítményéről a figyelmet. 

Nem csak a Dancing With The Stars trófeáját vitte el

Mikes Anna nem csak a Dancing With The Stars előző szériáját nyerte meg, hanem vele együtt szerelmet is megtalálta. A negyedik évadban Krausz Gáborral lépett a táncparkettre, akivel meseszép koreográfiáikkal több felejthetetlen pillanatot okoztak a nézőknek. A séffel pedig azóta is boldog párkapcsolatban élnek. A páros a műsor forgatása alatt talált egymásra, azóta össze is költöztek, és már a gyermekvállalás kérdése is felmerült közöttük.  Bár a táncosnő ennél többet nem is nyerhetett volna a műsorral, kapcsolata mégis közrejátszott abban, hogy nem vállalja a táncos műsorban való szereplést.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek