Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.07.29.

"A rohadt életbe" - Opitz Barbi megváltoztatta a haját, kiakadtak a rajongók

Mutatjuk, mi lett az ikonikus hajkoronával.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Opitz Barbi hazánk egyik legsikeresebb énekesnője. A feltűnő szépség zseniális tehetséggel lett megáldva, gyönyörű hangja milliókat varázsol el, és sorra dobja ki a minőségibbnél minőségibb slágereket. Szinte minden magyar ismeri legalább néhány dalát, és milliók rajonganak érte. Most azonban olyat mutatott, ami mindenkit megdöbbentett.

HOT FELTÖLTÉS OPITZ BARBI
Opitz Barbi megváltoztatta a frizuráját / Fotó: Szabolcs László

Opitz Barbi jóllehet, csodálatos tehetséggel van megáldva, az emberek egy jelentős része nem ezért szokott beszélni róla. Barbi ugyanis azon celebek közé tartozik, akik nem csupán hangjukkal szeretik lenyűgözni a követőket, hanem a testükkel is. Barbi számára az a legfontosabb, hogy követőinek örömöt okozzon, és ezért bármit hajlandó megtenni. Minthogy pedig csodálatosan szexinek tartják, igyekszik mindent megadni a szemnek.

Éppen ezért nagyon gyakori tőle, hogy egy szál semmiben rázza a fenekét, vagy köldökig kivágott fölsőkben pózol. Ezért a rajongók mindig nagyon hálásak, most azonban olyat mutatott, amin mindenki megdöbbent. Barbi legikonikusabb pontja ugyanis a haja. Szőke hajkoronája olyan dús, hogy ilyet emberi szem nem gyakran lát, és imidzsét alapjaiban határozza meg a frizurája. Éppen ezért mindenkit megdöbbentett, hogy Barbi megváltoztatta a haját.

Ilyen lett

- írja, majd feltöltött pár videót arról, hogy begöndörítették a frizuráját. 

 

A rajongók sorra írták a kommenteket, és mint mindig, most is el voltak ájulva attól, hogy milyen dögös az énekesnő. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek