Létrehozva: 2024.06.05.

„Miért kell ennyire lealázni magad?” – Opitz Barbinak estek a rajongói, egyetlen videó akasztotta ki őket

Az énekesnő teljesen ledöbbentette követőit legújabb videójával, melyben a kamerába tolva rázza a fenekét, pontosabban twerkelni próbál. Az internet népe teljesen kiakadt Opitz Barbi felvétele láttán. Keményen nekimentek, többen lecikizték, és arra kérték, térjen vissza régi önmagához.

Opitz Barbi csupán 17 éves volt, amikor jelentkezett az egyik dalversenybe, és gyakorlatilag az egész országot elkápráztatta a tehetségével, amit végül meg is nyert. Azóta eltelt nyolc év, és a szerény kislányból – finoman fogalmazva is – egy merész felnőtt nő vált, aki gyakran a szexizéssel, kihívó ruháival vonja magára a figyelmet. Így történt ez most is, amikor egy testhez simuló rózsaszínű leggingsben mutatja meg Opitz Barbi twerktudását az Instagram-oldalára feltöltött videóban.

Opitz Barbi
Opitz Barbi rajongói egyre jobban nem értik, miért viselkedik egyre kihívóbban kedvencük  (Fotó: Huszár Gábor)

Opitz Barbi megváltozott

Barbit nemcsak a fiatal korosztály követi, hanem idősebbek: anyukák, apukák is figyelemmel kísérik. Talán erre nem gondolt, amikor fenekét a kamerába tolva rázta a hátsóját. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy e látvány szinte egyöntetűen negatív érzést váltott ki a követőiben, aminek hangot is adtak. Sokan nem értik, hogy miért van erre szüksége, hiszen sokkal értékesebb embernek tartják, mint amit az utóbbi időben mutat magáról. Hogy mitől jöhetett elő Barbi ezen oldala, nem fogjuk megtudni. Viszont a kommentcunamit végigolvasva talán elgondolkodhatna azon, hogy nem jó úton halad. Kérdés, hogy egyáltalán érdekli-e a követőinek a véleménye, vagy pont az a célja, hogy ezáltal biztosan beszédtémává válik. Arra többen felhívták a figyelmét, ne lepődjön meg, ha ilyen és ehhez hasonló kihívó viselkedései után sokan betámadják, elítélik és kiábrándítja még azokat is, akik egykor pont a tehetsége miatt kedvelték meg, és követték be közösségi oldalain. Illetve hírességként pont neki kellene jó példát mutatni a fiatalabbaknak, hiszen tudjuk jól, az interneten látottakról gondolják a tinédzserek, hogy követendő példa.

„Példát kellene mutatnia a fiatal követőinek”

Az X-Faktorban milyen aranyos, szimpatikus voltál. Csendes, visszahúzódó, gyönyörű hanggal.”

Utána elmentél ebbe a magamutogatós világba, holott neked nagyon szép tiszta hangod van.

Nem kell magamutogatás ahhoz, hogy várjunk egy dalt tőled” – írta neki egy anyuka.

Jézusom, de ciki!

– fogalmazott röviden és tömören valaki.

Szomorú azt látni, ha egy énekesnő ezt képviseli… Példát kellene mutatnia a fiatal követőinek” – hívta fel a figyelmét egy másik rajongó.

Barbi, te olyan gyönyörű vagy és látszik, hogy nagyon kedves is… Tele vagy értékekkel, de hidd el, hogy az értékek benned rejlenek, és olyan sokan csak álmodnak arról, hogy ilyen csinosak legyenek…

Ne add meg az embereknek a lehetőséget, hogy így beszéljenek veled…

Nincs semmi értelme az ilyen videóknak” – fogalmazta meg a jó tanácsot egy szülő.

Ha már a hangjával nem tud megélni, muszáj mást bevetni!” – írta le véleményét valaki a fiatalabb korosztályból.

A női nem szégyene. (...) Így nő nem viselkedik

 – akadt ki egy követő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek