Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.26.

Durva dolgot művelt az exe Opitz Barbival, íme az énekesnő válasza

Az énekesnő nem hagyta szó nélkül, hogy Serleg Albert lejárató kampányt indított ellene. Opitz Barbi a Riposton keresztül üzent!

Opitz Barbi és Serleg Albert párkapcsolata évekig a magyar sztárvilág egyik legviharosabb románca volt, leginkább egy érzelmi hullámvasútra hasonlított. A fiatal énekesnő már többször szakított Alberttel, méghozzá drámai körülmények között, ám később valahogy mindig visszataláltak egymáshoz. Egészen mostanáig!

Opitz Barbi
Opitz Barbi egyszer és mindenkorra szakított Serleg Alberttel (Fotó: Szabolcs László)

Opitz Barbi ellen lejáratókampányt indított az exe

Opitz Barbi és Albert egy ideje ismét nem alkotnak egy párt, és nagyon úgy tűnik, hogy ez alkalommal végleg pontot tettek a se veled, se nélküled kapcsolat végére. Azaz Barbinak sikerült kilépnie az ördögi körforgásból. Sajnos azonban Albertnek nem sikerült kellő érettséggel kezelnie a kialakult helyzetet, és a közösségi médiát kihasználva próbálta meg lejáratni az énekesnőt! A TikTokra váratlanul egy olyan minősíthetetlen, kisstílű és trágár videót töltött fel Opitz Barbiról, ami tulajdonképpen az énekesnő hűtlenségéről és könnyűvérűségéről szól.

Egészen konkrétan tényként közlik a videóban, hogy Barbi korábban egy 16 éves sráccal csalta meg Albertet, nemrég pedig egy 17 éves tinifiúval szűrte össze a levet. A felvétel ezeken kívül néhány kihívó fotót is felvonultat Barbiról, alatta pedig egy minősíthetetlen rapzene hirdeti, hogy az énekesnő ostoba és könnyűvérű.

Bár a videó azóta eltűnt a népszerű közösségi oldalról, a Ripost munkatársa szerda éjjel 1 órakor megkapta a linkjét. Miután megnéztük a felvételt, természetesen megkerestük Opitz Babit. A következő hivatalos választ kaptuk az énekesnő menedzserétől:

„Minden ilyen jellegű lejárató kampány kizárólag egy egyedi bosszúhadjáratnak a része, ettől Barbara maximálisan elhatárolódik. Az ehhez hasonló közösségi média, vagy egyéb platform megjelenésekre nem kíván reagálni. Jelenleg a saját élete, és a saját karrierje a legfontosabb. Mostantól minden ilyennek jogi következménye lesz" - nyilatkozta lapunknak Opitz Barbara menedzsere. 

Nem először mérgesedett el a helyzet

Nem ez volt az első megnyilvánulás, ami arra vonatkozik, hogy Opitz Barbi exe egész egyszerűen nem ért a szóból. Néhány hónappal ezelőtt is megesett már, hogy az énekesnő a falán írta ki fehéren-feketén, hogy végleg végzett a fiúval. Másfél éve, 2022. karácsonyán pedig a sonkádi énekesnő családja lélekszakadva kereste az eltűnt lányt, akit állításuk szerint az erőszakos ex rabolt el és zárt be. Később egy késről szóltak a hírek, amit Barbi anyukája vitt magával a fiatalok albérletébe, hogy a lányát zaklató fiúra támadjon. A jelek szerint megint elmérgesedett a helyzet, s Barbi úgy döntött, hogy a nyilvánosság felé fordult.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek