Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.11.

Érik a botrány: Elmenekült az országból Opitz Barbi exe

Minden jel arra mutat, hogy Serleg Albert megelégelte az állandó drámát. Opitz Barbi volt kedvese inkább külföldön tölti az idejét.

A fiatal sonkádi énekesnő, Opitz Barbi szerelmi élete nyáron újabb felvonáshoz érkezett, és ahogy az lenni szokott, azoknak sem kell aggódniuk, akik kifejezetten szeretik a drámát és a könnyeket. Sőt, ők dörzsölhetik a tenyerüket.

Opitz Barbi
Opitz Barbi (Fotó: Nagy Zoltán)

Balhé balhé hátán

Barbi kálváriája valójában akkor kezdődött, amikor 2022 decemberében az énekesnő édesanyja azt állította, hogy Albert elrabolta a lányát. A dologból rendőrségi ügy lett, s bár Barbit gyorsan és sértetlenül megtalálták, a nagyobb gondok csak ezután jöttek. Opitz Barbi szülei ugyanis nem nézték jó szemmel a fiatalok románcát. Először Barbi édesapja szállt bele lánya választottjába, gyakorlatilag megfenyegette a srácot. Ez idő alatt persze hol szakítottak a fiatalok, hol éppen együtt voltak, de a botrány tovább fokozódott. A sztoriba ugyanis becsatlakozott a sonkádi énekesnő anyukája, aki szintén nem tolerálta Albertet, és a lakásukon látogatta meg őket, hogy ezt tudassa velük. A dolog őrült ordítozásba torkollott, majd előkerült egy kés, később pedig a rendőrség is. Ám ennek is ugyanaz lett a vége: együtt maradtak a fiatalok.

Opitz Barbi drámája: Külföldre menekült a szerelme

A legutóbbi fejlemények alapján viszont újra vihar van abban a bizonyos Paradicsomban! Bár a történet ezen a ponton már meglehetősen követhetetlen, a Bors pár hete arról számolt be, hogy Barbi megcsalhatta Albertet, majd tettét később mélyen megbánta.

Opitz Barbi és Serleg Albert kapcsolata balhékkal teli, mégsem tudnak elszakadni egymástól
Opitz Barbi és Serleg Albert kapcsolata eddig egy igazi érzelmi hullámvasút volt (Fotó: Bánkúti Sándor)

„Elérzékenyültem. Hiányzol nekem. Olyan rossz, mert attól félek, hogy nem szeretsz” – suttogta az énekesnő sírva egy videóban, ami azóta le is került a netről.

Nos, bármi is van jelenleg kettejük követhetetlen szerelmi drámájában, az biztos, hogy Albertnek annyira elege lett a sok konfliktusból, hogy összecsomagolt, és először meg sem állt az igazi partiszigetnek kikiáltott Ibizáig, hogy egy kicsit kieressze a gőzt.

Sokatmondó, hogy néhány napi bulikázás után sem Magyarország felé vette az irányt, átruccant inkább a haverjaival Horvátországba, egy meghosszabbított nyaralásra. Mintha bárhol jó lenne neki, ahol egy kicsit Opitz Barbi nélkül lehet.

Vajon végleges köztük a mosolyszünet?

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek