FÜLES

Szerző

Létrehozva: 2024.09.18.

Csak úgy potyognak egymás után: hatalmas örömmel jelentette be G.w.M a következőt

Csak úgy áradnak a gratulációk.

Hihetetlen, hogy G.w.M mindössze 27 éves! Csupán 27 év kellett neki, hogy ennyi sikert tudhasson magának: az ország egyik legjelentősebb rappere lett, és valósággal odáig vannak az emberek a zenéiért. Gyakran vehetjük észre azt, hogy egy menő autó letekert ablakai mögül G.w.M valamelyik slágere szűrődik ki teljes hangerőn, és ha valamihez hozzáfog, akkor annak biztos sikere lesz. G.w.M azonban nemcsak a karrierje, de a családja szempontjából is nagyon sikeres: máris négy gyermek boldog édesapja. Az első két gyermeke Nagy Melanie-tól született, ezután azonban rátalált élete szerelmére, Kulcsár Edinára. Alig, hogy felvállalták a kapcsolatukat, máris bejelentették, Amara érkezését. Alig telt el egy év a kislány születése óta, Edina már kisfiuknak, Dionnak is életet adott. Most pedig G.w.M újabb szenzációs bejelentést tett. 

Kulcsár Edina és G.w.M nagyon szeretik egymást

Bár G.w.M szerető férj, odaadó apa, és alapvetően mindene a család, azért az élete nem csupán pelenkázásból és büfiztetésből áll. Sosem szabad megfeledkezni róla, hogy igazi gengszterrapper hírében áll, és bár rendkívül családközpontú, azért a feleségén kívül sok más nő is megőrül érte. G.w.M gyakran büszkélkedik el azzal, hogy milyen dekoratív, testükből sokat mutató hölgyek énekelgetik a dalait, nemrég pedig egy hosszú, vékony női combon tűnt fel az egyik dalszövege. 

G.w.M bejelentette a következőt / Fotó: Instragram

Jön a következő

Nos, a G.w.M rajongók számára örömünnep a mai, ugyanis a rapper bejelentette: jön a következő klip. A Gengszter Barbie premierje hamarosan érkezik. Valósággal potyognak a G.w.M-klipek és dalok, ugyanis szinte minden héten valamilyen újdonsággal jelentkezik a rapper. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek