Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.22.

G.w.M-et testőrök védik

A zenész balatonboglári koncertjén megmakacsolta magát a technika. Ezért G.w.M nem tudta előadni a nagyszámú közönség előtt a dalait. A koncert helyett ezért rögtönzött közönségtalálkozót szervezett.

G.w.M augusztus 20-án a Boglár Szüreti Fesztivál vendégfellépője volt, a buli azonban közel sem úgy sikerült, ahogy azt a szervezők és az előadó gondolta volna... A technika ördöge ugyanis úgy megtréfálta a fellépőt, hogy gyakorlatilag elmaradt a beharangozott koncert, G.w.M viszont még így sem hagyta cserben a rajongóit, kitalált valamit, aminek a helyi biztonsági őrök egy kicsit sem örültek. 

G.w.M SZL_2988
G.w.M koncert ugyan nem volt Balatonbogláron, de rögtönzött közönségtalálkozó igen (Fotó: Szabolcs László)

Irány a tömeg!

A zenész egy idő után azt érezte, hogy bármennyire is igyekszik, nem tudja azt a minőséget hozni, amit szeretne. Hogy pontosan mi volt a probléma, az talán sosem derül ki, annyi viszont bizonyos, hogy G.w.M úgy döntött, hogy megtesz minden tőle telhetőt azért, hogy ne okozzon csalódást a többezres tömegnek: fogta magát, lesétált a színpadról egyenesen a tömegbe. A helyi biztonsági őrök győzték kapkodni a fejüket a váratlan húzáson, neki nagyon gyorsan stratégiát kellett kitalálniuk arra, hogy miképp tudják megvédeni ennyi ember között a népszerű sztárt. Félreértés ne essék, G.w.M-et senki sem akarta bántani, az is elég, ha több ezren akarnak megölelgetni valakit... ez konkrét életveszély lehet! 

G.w.M testőrök gyűrűjében 

A zenészt ezért pillanatok alatt izmos testőrök vették körbe, akiknek már a megjelenése is elég volt ahhoz, hogy a lelkes tömeg ne tapossa agyon a kedvencét. G.w.M közel egy órán keresztül fotózkodott a rajongóival, illetve autogramot osztott, elégedetté téve mindenkit, aki csak felé fordult. A spontán akció után a zenész feldobottan távozott a helyszínről, a testőrök pedig a hírek szerint nagyon kimerültek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek