Létrehozva: 2024.03.27.

G.w.M újra a csúcson! Mindenem megvan: márkás ruha, szép autó, gyönyörű otthon

G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata az akaratuk ellenére is olyan változást hozott, amiről külön-külön álmodni sem mertek. Egyetlen posztjuk közel 6 millió embert ér el, amivel jelenleg ők a leginkább ismert közszereplők az országban. Csak a reklámbevételeikből kényelmesen megélnének.

Alig két éve, 2022 januárjában jelentették be hivatalosan, hogy Kulcsár Edina szépségkirálynő és G.w.M, a vagány rapper egy párt alkotnak. A szerelmük hírére túlzás nélkül a fél ország felkapta a fejét. Egyfelől, mert korábban mindketten - látszólag - boldog házasságban éltek, másfelől pedig azért, mert első látásra igen nagy kulturális különbség húzódott a felek között. Míg Edina a középosztályból jött, addig G.w.M egy vérbeli csibész roma fiú, aki 15 évesen már önfenntartó életet élt. Tipikusan a jó kislány és a rosszfiú tengely két ellenkező végén szocializálódtak, látszólag semmi közös nem volt bennük. A szívnek azonban nem lehet parancsolni

kulcsar-gwm-8-BS
Nem kérdés, szerelem lobbant közöttük első látásra (Fotó: Bánkúti Sándor)

Jönnek a beszólások

Edina és G.w.M rohamtempóban kezdett új, közös életet, nagyon hamar összeköltöztek és családot is alapítottak, 2023 májusában meg is született az első közös kislányuk, Amara. A házaspár bár kifejezetten jó kapcsolatban él, az internetes közösségtől sokszor érkezik kíméletlen kritika velük kapcsolatban. Hol a gyermeknevelésbe szólnak bele, hol azért piszkálják a zenészt, amiért egy komoly betegség miatt le kellett mondania egy pár koncertet. 

G.w.M
Le sem tagadhatják, hogy fülig szerelmesek egymásba (Fotó: Szabolcs László)

Tömegek követik őket

A két híresség szerelme - bár nem tervezték - két hatalmas követőtábort terelt egy zászló alá, hiszen Edina és G.w.M is igencsak népszerűnek számít a saját platformján. Míg Kulcsárnak 653 ezer követője van az Instagramján és 303 ezer a Facebookon, addig G.w.M 303 ezer követőt számolhat az Instagramon, 320 ezret a Facebookon és 517 ezer feliratkozója van a YouTube-csatornáján. Ez több mint 2 millió ember(!), akik közvetlenül őket követik, a reklámszakemberek szerint pedig egy-egy bejegyzésük közel 6 millió emberhez érhet el. Elképesztő számok ezek! De vajon mit tudnak ők ezzel kezdeni? 

kulcsar-gwm-01-BS
Olyan sokan figyelnek rájuk, hogy egyetlen üzenettel az ország háromnegyedét elérhetik (Fotó: Bánkúti Sándor)

Nem volt tervezve 

G.w.M, azaz Varga Márk hosszú idő után először adott interjút a lapunknak. És, ha már lehetőségünk volt kérdezni, nem kíméltük a zenészt, mindenre kíváncsiak voltunk. Először is, hogy érzik-e a felelősségét annak, hogy ekkora tömeg rajong értük.

„Természetesen igen. Mondom ezt annak ellenére, hogy soha nem vágytam arra a fajta ismertségre, amit az újságokban való megjelenés hozott - válaszolta G.w.M. 

Én világ életemben magamnak zenéltem, azt hiszem, hogy ez a sikerem kulcsa is. Nem akartam megfelelni senkinek, a YouTube csatornámon voltam aktív és vagyok ma is, és az tökéletesen elégnek is bizonyul. A koncertjeim a kezdetek óta teltházasok, harmincnál több platinalemezem van, ebből több ötszörös és hatszoros platina is. A dalaimnak több tízmilliós letöltései vannak. Nem volt szükségem senkire, hogy még több elérésem legyen.

De mégis így alakult, hiszen megérkezett Kulcsár Edina az életébe, aki szintén a legsikeresebb influenszerek egyike. G.w.M-től megkérdeztük, hogy körülbelül mennyi bevételük származhat az iszonyatos elérésüknek köszönhetően? 

„Nem szeretek pénzről beszélni, most sem fogok. Annyit elárulhatok, hogy ha csak a reklámbevételeink lennének, akkor megélnénk belőle. De számunkra nem ez a fontos. A márkás ruha, a szép autó, a gyönyörű otthon, amim most van, az számomra mind egy-egy elérendő cél volt, egy álom, amit szorgalmas munkával, kitartással, eltökéltséggel elértem mostanra. Ezért pedig végtelenül hálás vagyok a sorsnak.”

G.w.M-et természetesen a nemsokára megszületendő kisfiáról is kérdeztük. 

Hamarosan megérkezik a kis hercegem!

 - mondta lelkesen a zenész. „De, hogy mikor, azt nem szeretnénk közzétenni. Nagyon várjuk őt! Azt szeretném, ha a két fiamból vezéregyéniséget, családfőt, támogató, óvó férjet és jó üzletembert neveljünk. Ez mindennél fontosabb számomra. Természetesen az összes gyermekem a szemem fénye, biztos és támogató családi életet igyekszünk biztosítani számukra."

És, hogy Edina és Márk milyen szövetséget alkot, abból is kaptunk egy kis ízelítőt. 

Edinával a házasságunk mindkettőnk számára új dimenziókat nyitott. Ő az életem egyik legjobb dolga (a gyerekek mellett), az életemet adnám érte, bármikor! Nagyon szeretem őt.

G.w.M boldogsága kézzel fogható, végre olyan családban él, ahol tökéletes a boldogság, de a zenei életben is megint sikerült nagyot robbantania: az új, "Cinkostárs" című dala két héten belül a legfelkapottabb sláger lett a YouTube-on, ami szakmailag bizony komoly fegyvertény. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

„A szívem szakad meg érte" – Két hónapja él az utcán a 13 éves Norbi, most összefogott érte Esztergom

magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp és Mohamed Szalah összeveszett, az edző rossz hírt közölt

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját