FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.26.

„Nem mernék így nyaralgatni” - Féltik a rajongók a várandós Kulcsár Edinát

Az egykori szépségkirálynő boldogan jelentette be a közösségi oldalán, hogy elutaznak 10 napra, ám a rajongók többsége óva intik őt. Már csak azért is, mert Kulcsár Edina már a várandóssága vége fele jár.

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy hosszabb időre elutaznak, ám azt még nem árulták el, hogy hova vezet az útjuk. Csak arra derült fény, hogy tíz napig távolt lesznek, ami miatt a szépségkirálynő turbó üzemmódba kapcsolt, hogy a körme és a haja is a toppon legyen. Bár érthető módon ő nagyon izgatott az út miatt, a netezők óvatosságra intik, hiszen már a harmadik trimeszterben van.

Kulcsár Edina LB_20240426_szepseg_0019
Kulcsár Edina elhagyja az országot: tíz napra lépnek le G.w.M-mel (Fotó: Ladóczki Balázs)

Kulcsár Edina nyaralni megy a családdal?

A szépségkirálynőnél bevett szokás, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve elhagyják az országot, gondoljunk csak arra, mikor hajnalok hajnalán egyszer csak elindultak Németországba. Lehet, hogy ezúttal is odatartanak, de akár egy spontán nyaralás is szóba jöhet, hiszen mégis csak nyár közepe van. Bármelyik helyzet álljon fent, Edinának és G.w.M-nek nincs könnyű dolga, hiszen feltehetően három gyermekkel indultak útnak, ráadásul ahogy említettük a sztáranyuka is a terhessége vége felé jár. Éppen ezért nem tartják sokan jó ötletnek, hogy ilyen gyorsan elhagyják az országot, főleg úgy, hogy Edina az indulás előtti napot is végig rohanta...

Elvileg holnap elutazunk 10 napra, szóval mivel utolsó pillanatban jut minden eszembe, ezért gyorsan elkezdtem szervezkedni. 

„Többek között szépségápolási dolgokra gondolok, például hogy ne legyen lenőve a körmöm, meg hogy a hajammal is történjen valami, mert jelenleg nem a legszebb. Egy kicsit ledobta a hajam a barnát.  Mivel a saját szalonunk ma nincs nyitva, és senki sem ért ma rá, ezért más megoldást kellett találni. Egy olyan lánynál voltam, aki 10 évvel ezelőtt csinálta a hajam még a Miss World-re. Szerencsére ma pont szabadnapos és bejött miattam” - osztotta meg a közösségi oldalán az anyuka, akinek a bejegyzése nem nyerte el a rajongók tetszését. Már csak azért sem, mert féltik a kismamát.

Elvileg augusztusra van kiírva, ha jól tudom, de már most nagy a pocakja. Én nem mernék így nyaralgatni, de hát ők tudják...

 - fogalmazott valaki. 

„Edina már nagyon terhes, értsétek jól. Nem gondolom, hogy így biztonságos utazgatni. Ha most elmennek egy tengerpartra, ott tűz a nap, figyelsz a többi gyerekre, mindenre van időd, csak magadra nem. Nem mellesleg most melyik kocsival mennek?” - írta valaki némi cinizmussal, tekintve hogy pár nappal korábban fény derült arra, hogy a Varga-Kulcsár házaspár megválna attól a bömöstől, amivel még pár hónapja G.w.M pózolt büszkén az Instagramon. Valószínűleg tehát nem ezzel a járgánnyal kelnek útra, de hát áll nekik egy kisbusz is a garázsban, amiben legalább mindannyian elférnek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek