Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.24.

Újabb titkok láttak napvilágot: Jennifer Lopez és Ben Affleck már a nászútjukon sem voltak boldogok

Egy bennfentes állítása szerint már ekkor problémákkal kellett szembenézniük.

Jennifer Lopez és Ben Affleck még 2002-ben kezdett el először randevúzni, majd a szakítást követően, 2022-ben jutottak el az oltárig. A tündérmesébe illő románc azonban végül nem éppen idilli véget ért: Jennifer Lopez - hosszas találgatásokat és pletykákat követően - augusztus 20-án beadta a válókeresetet. A különválás dátumaként egyébként április 26-át jelölte meg.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Itt a vége: Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságának befellegzett / Fotó: AFP /  AFP

Sokan töprengenek most azon, mikor és miért romlott meg az egykori hollywoodi álompár tagjai közt a viszony: ezzel kapcsolatban nemrég megszólalt egy névtelenséget kérő forrás, aki azt állítja, Ben Afflecknek és Jennifer Lopeznek már a nászútjukon is voltak problémáik.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022. júliusában Las Vegasban állt oltár elé, majd ugyanezen év augusztusában egy nagyszabású esküvői ceremónia következett Georgiában. Ezután Olaszországba, a Comói-tóhoz mentek nászútra, ahová a lesifotósok is követték őket, a róluk készült képeket pedig jó pénzért eladták a lapoknak. Afflecket ez állítólag teljesen kiborította és nem volt boldog, hogy paparazzik követték őket. 

A bennfentes továbbá azt is tudni véli, hogy amikor nem figyelték őket a fotósok, akkor is „alig beszéltek egymással, pedig életük legboldogabb időszakát élték". Ben Affleck elhitette Lopezzel, hogy megváltozott, de a szerepéhez nem tudta magát sokáig tartani, egy idő után megint több magánéletre vágyott, és problémát jelentett neki a felesége hatalmas népszerűsége - írja a Life.hu, majd hozzátették, a hírek szerint a pár kapcsolatában mindig is nagy problémát jelentett az, hogy míg a színész inkább kerülte a nyilvánosságot, addig az énekesnő vágyott a hírnévre és sütkérezett benne.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek