Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.19.

Fontos mérföldkövet ünnepelt az exével Ben Affleck: Jennifer Lopeznek nyoma sincs

A színész fontos családi pillanatot ünnepelt meg, amelyen az énekesnő ezúttal sem jelent meg.

Továbbra sem nyilatkozik a kapcsolatáról Ben Affleck és Jennifer Lopez. A sztárpár először 2002-ben kezdett el randevúzni, majd a szakítást követően, 2022-ben házasodtak össze. Az elmúlt néhány hónap során azonban számos jelét adták annak, a házasságuknak végleg befellegzett: a nyarat gyakorlatilag végig külön töltötték, még a házassági évfordulójukon sem találkoztak, ahogy a születésnapjaikon is külön-külön ünnepeltek. Ben Affleck ráadásul már jó ideje kiköltözött a közös álomotthonukból - amelyet azóta is árulnak -, és másik villát vásárolt magának.

AIR World Premiere
Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: Jeffrey Mayer/JTM Photos

Ben Affleck a közelmúltban ismét az énekesnő nélkül ünnepelt: volt feleségével, Jennifer Garnerrel ugyanis némileg keserédes mérföldkőhöz érkeztek, amikor búcsút vettek lányuktól, Violettől, aki hamarosan elkezdi a főiskolát, ezzel egy időben pedig elhagyja a családi fészket is. Annak ellenére pedig, hogy Jennifer Lopez az elmúlt hónapokban szoros kapcsolatot ápolt Violettel, ezen a fontos családi pillanaton nem vett rész.

Arról, hogy mi vezetett Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságának megromlásához, több pletyka is kering. Egyesek szerint az eltérő értékrendjük okozhatta a bajt, Jennifer Lopez ugyanis a reflektorfénynek él, míg Ben Affleck visszahúzódóbb életet akart. Bármi is legyen azonban a problémájuk, meglehetősen feltűnő, hogy nem akarnak tenni semmit azért, hogy kapcsolatuk a régi fényében ragyogjon - írja a Life.hu.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek