FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.06.

Ez nem csak pletyka: egy másik férfi miatt ment tönkre Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága?

Úgy tűnik, a házasságnak végleg befellegzett.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan érkeztek a baljós hírek Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságával kapcsolatban. A sztárpár először 2002-ben jött össze, majd a szakítást követően, 2022-ben mondták ki a boldogító igent. Azóta mindenre jel arra mutat, a kapcsolatuknak végleg befellegzett: mi több, a színész állítólag ultimátumot adott a feleségének, hogy válasszon közte és a menedzsere, Benny Medina között.

Jennifer Lopez and husband Ben Affleck arrive at the World Premiere Of Amazon Studios' 'Air'
Befellegzett Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának / Fotó: NurPhoto via AFP

Jennifer Lopez menedzsere mostanában rengeteg időt tölt az énekesnővel, amit a férje nem nézett jó szemmel. Egy bennfentes szerint Ben Affleck  úgy érzi, mintha a házasságában hárman lennének, mivel az énekesnő semmit sem hajlandó a menedzsere nélkül csinálni. Mi több, Jennifer Lopez menedzsere még a nászútjára is elkísérte anno a szerelmeseket. 

A helyzet tovább romlott, amikor Jennifer Lopez a második házassági évfordulóját is inkább Bennyvel töltötte, nem pedig a férjével. Egy másik forrás szerint a feszültség érezhető, egyelőre kérdéses pedig, hogyan fog egyensúlyozni az énekesnő a házassága és a karrierje között. A legfrissebb információk szerint leginkább sehogy, mivel arról szólnak a hírek, hogy a sztárpár már a válási papírokat is aláírta.

Mindez nem meglepő azok után, hogy tulajdonképpen az egész nyarat külön töltötték, de még az olyan jeles napokon sem voltak együtt, mint a házassági évfordulójuk, vagy éppen Jennifer Lopez születésnapja - írja a Life.hu.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek