Létrehozva: 2024.08.05.

Elképesztő! Így néz ki a szakítás után Ben Affleck - Fotó

A Jennifer Lopezzel való különválás után új külsőt villantott a világhírű színész. Ben Affleck az új fotón fel sem ismerhető, annyira megváltozott.

Mint arról a Ripost is hírt adott: végleg szakíthatott az álompár. Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata súlyos válságba került pár hónappal ezelőtt, mindent megtettek ugyan a békülésért, de nem jutottak dűlőre. Azóta az is kiderült, hogy a filmsztárnak nem tetszett, hogy az énekesnő kifelé is megéli kapcsolatukat, tehernek érezte még a közös közösségi médiás megjelenéseket is.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Pack on the PDA in New York City
Ben Affleck és Jennifer Lopez mindössze két év házasság után váltak el (Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto)

Új haj, új élet? Meglepő külsővel hódít Ben Affleck

Az amerikai álompár kibékülése mindenki szerint sorszerű volt. Ben Affleck és Jennifer Lopez hamar össze is házasodtak, azt mondták nem akarják megint a régi hibákat elkövetni. Egy darabig úgy tűnt, ez a szerelem már életük végéig kitart. De már néhány hónappal a nász után el kezdődtek a gondok, jól látszott a közös képeiken, hogy a világhírű színész nem tud jó képet vágni a kötelező megjelenéseken, bemutatókon. Egy idő után már el sem kísérte az énekesnőt, akinek ez nyilván nem tetszett. Hiába próbáltak mindketten kompromisszumokat kötni a házasságukért, de egy idő után belátták, nem megy tovább. Úgy tudni, Ben Affleck el is költözött közös otthonukból. Az biztos, hogy a filmsztárt a napokban vadiúj, megfiatalodott külsővel kapta le a People magazin fotósa, nem kis meglepetést okozva. Ugyanis múlt hét szombaton, Los Angelesben kapták le a motorral érkező színészt, aki a képen felnyírt mohikánfrizurával, menő napszemüvegben, bőrdzsekiben. Úgy néz ki, Bennek sikerült túl tennie magát a válás kezdeti nehézségein.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek