Létrehozva: 2024.08.02.

Jennifer Lopez és Ben Affleck súlyos döntést hozott

Egyre menthetetlenebb a helyzet...

Az utóbbi időben Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolati válságától volt hangos a sajtó. A sztárpár korábban több kísérletet is tett a kibékülésre, de úgy néz ki, hogy egyik sem vezetett sikerre, és hamarosan pont kerülhet a dolgok végére.

The Flash Premiere
Jennifer Lopez és Ben Affleck már aláírta a válási papírokat, igaz, azokat egyelőre még nem adták be (Fotó: Northfoto)

Bár még nem adták be a válási papírokat, amelyeket egy hónappal ezelőtt véglegesítettek és aláírtak, ám barátaik szerint erre is hamarosan sor kerül. Bennfentesek szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck az elmúlt hetekben még egy kétségbeesett kísérletet tett arra, hogy megmentse a házasságát, de újfent kudarcba fulladtak a békülési kísérletek, most már szinte biztos, hogy vége az egykori álompár házasságának.

A hírt szerdán több ismerősük is megerősítette. Mint kiderült, az tehette fel az i-re a pontot, hogy Ben Affleck épp felesége 55. születésnapján, 20 és fél millió dollárért vásárolt magának egy legénylakást Pacific Palisadesben, ami Jennifer Lopezt nagyon szíven ütötte. A vásárlásra napokkal azután került sor, hogy a pár 68 millió dollárért adta el Beverly Hills-i villáját. Ugyanezen a napon, július 24-én véglegesítette Jennifer Lopez a négy hálószobás New York-i penthouse lakásának eladását, amivel 23 millió dollárhoz jutott.

Affleck vadonatúj agglegénylakása inkább egy többmilliós kúriára hasonlít, öt hálószobával, hat fürdőszobával, reggelizővel és étkezővel, valamint külön családi szobával, dolgozószobával, gardróbszobákkal, médiaszobával, szépítkezőszobával és egy vendégházzal.

Egy, a párhoz közelálló forrás azt mondja, hogy J.Lo és Affleck már egy hónapja véglegesítette a válási papírokat, a két fél csak a megfelelő pillanatra vár, hogy beadja azokat a bíróságra. A közeli ismerős szerint, amint meghozzák a döntést, közös nyilatkozatot fognak kiadni, amiben elmondják majd, mennyire szeretik egymást, és mennyire küzdöttek azért, hogy működjön a dolog, de nem sikerült – írja a Life.hu.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek