Létrehozva: 2024.07.06.

„Elérte a töréspontját” – Egyre rosszabb állapotban Ben Affleck

A barátai szörnyen aggódnak a színészért.

Hónapok óta Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságának válságától hangos a sajtó. Mindenki lélegzetvisszafojtva várja, hogy rendeződik-e a pár viszonya vagy sem. Egyelőre sajnos úgy néz ki, hogy az utóbbi valósul meg.

The Flash Premiere
Ben Affelck egyre nehezebben viseli, hogy a párkapcsolati válsága miatt ekkora figyelem irányul rá (Fotó: Jeffrey Mayer/JTMPhotos)

Ugyanakkor a színész egyre nehezebben viseli a házassági válsága miatt ráirányuló figyelmet. A bennfentesek szerint elérkezett a töréspontjához, amit jól mutat az az eset is, amikor leállt kiabálni a lesifotósokkal. Sokak szerint Ben Affleck egész egyszerűen kikészült.

Az esetleges kibékülés helyett aggasztó jelek sorakoznak: a színész kivet egy albérletet, a meseszép közös otthon pedig eladósorba került. Jennifer Lopez is újratervezte a dolgokat, a felszabadult időt azonban a jelek szerint nem együtt töltik.

„Elérte a töréspontját. A reflektorfény, ami a széteső kapcsolatára irányul, hatalmas áldozatot követel. A Benhez közel álló emberek már egy ideje aggódnak érte, amiatt, amin az elmúlt hónapokban keresztülment” – fogalmazott egy bennfentes. 

Ben Affleck állítólag már több válóperes ügyvéddel is felvette a kapcsolatot, hogy hivatalosan is lezárhassa a házasságát, amire átmeneti elmezavarként tekint – írja a Life.hu.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek