Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.22.

Exe oldalán virult Ben Affleck, mialatt Jennifer Lopez beadta a válókeresetet

A színész a jelek szerint boldogabb és nyugodtabb, mint valaha.

A napokban véget értek a találgatások, amelyek már hónapok óta övezték Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságát. A sztárpár egy eljegyzést és szakítást követően 2021-ben melegedett újra össze, majd 2022-ben összeházasodtak: előbb Las Vegasban, júliusban, majd augusztus 20-án Georgiában is. Az énekesnő épp ezt az utóbbi dátumot választotta arra, hogy beadja a válókeresetet. A hivatalos papírok szerint a kapcsolatuk egyébként április 26-án ért véget, a második házassági évfordulójuk előtt, amit így már meg sem ünnepeltek.

AIR World Premiere
Jennifer Lopez és Ben Affleck / Fotó: Jeffrey Mayer/JTM Photos

Mindeközben Ben Affleck a jelek szerint cseppet sem bánkódik, sőt: mialatt ugyanis az énekesnő elindította a válási folyamatokat, a színész remekül érezte magát exfelesége, Jennifer Garner társaságában.  

Az Oscar-díjas színész nyugodtnak és vidámnak tűnt, amikor leszállt a magánrepülőgépről az 52 éves Jennifer Garner és középső gyermekük, a 15 éves Fin kíséretében.

A trió épp hazatért, miután elvitték lányukat, a 18 éves Violetet a Connecticut állambeli New Havenben lévő Yale Egyetemre, ahol a lány megkezdi az első főiskolai évét. Ben Affleck és Jennifer Garner ezután beültek a színész autójába, aki hazaszállította a családját. 

Egyelőre arra semmilyen jel nem utalt, hogy az egykori pár újra romantikus viszonyban lenne, főleg, hogy Jennifer Garner már régóta John Miller tech-vezérigazgatóval van együtt, mégis beszédes az, hogy éppen ezt a napot töltötték együtt, egy családként. Exfelesége egyébként végig Ben Affleck mellett volt az elmúlt hónapokban, mindig biztosította támogatásáról is - írja a Life.hu.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek