Létrehozva: 2024.08.21.

Ennyi, vége: pont került Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatára

Most már hivatalos az, amit régóta sejtettünk.

Az utóbbi időszakban Jennifer Lopez és Ben Affleck párkapcsolati válságától volt hangos a sajtó. Sokáig úgy tűnt, hogy rendeződhet a viszonyuk, de végül ez nem így lett.

Jennifer Lopez and husband Ben Affleck arrive at the World Premiere Of Amazon Studios' 'Air'
Hivatalos: Jennifer Lopez és Ben Affleck válnak Fotó: NurPhoto via AFP

Így amit már oly rég óta sejtettünk, az bizonyossággá vált. Ugyanis Jennifer Lopez beadta a válókeresetet, és a papírokban azt is feltüntette, mikor szakított valójában Ben Affleckkel. A színésznő 2024. április 26-át tüntette fel a különválás dátumaként, amikor kedden beadta a válókeresetet - erősítette meg a Page Six. Az énekesnő saját maga, ügyvéd nélkül nyújtotta be a kérelmet napra pontosan georgiai esküvőjük második évfordulóján.

Jennifer Lopez a válási beadványában nem árulta el, hogy ő és Affleck kötöttek-e házassági szerződést, sajtóértesülések szerint azonban nem, így sok pénz forog kockán. Az énekesnő lemondott a tartásdíjról, és kérte a bírót, hogy ezt tagadja meg Afflecktől is. Lopeznek ügyvédje sincs.

A párnak nincs közös gyermeke, ám korábbi házasságaikból együttesen öt utódjuk született. Lopez 16 éves ikrei, Max és Emme Marc Anthonytól született, az Oscar-díjas színész pedig a 18 éves Violet, a 15 éves Seraphina és a 12 éves Samuel édesapja, akikkel Jennifer Garner színésznő ajándékozta meg.

A külföldi sajtó 2024 márciusában kezdett arról cikkezni, hogy Affleck és Lopez házassága tönkrement. Bár abban a hónapban többször is látták még őket együtt, áprilisban észrevehetően eltávolodtak egymástól. A pletykák májusban aztán felerősödtek, miután nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy nem mutatkoznak együtt. Jennifer egyedül jelent meg a Met-gálán, annak ellenére, hogy a rendezvény egyik társelnöke volt, majd férje nélkül ment el új filmje, az Atlas premierjére is. Ugyanebben a hónapban egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy Affleck készen áll a különválásra - emlékeztet cikkében a Life.hu.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek