Létrehozva: 2024.08.18.

Kibékült Jennifer Lopez és Ben Affleck, újra egymásra találtak?

Alig lehet követni, mi a helyzet manapság Jennifer Lopezzel és Ben Affleckkel.

Az utóbbi hetekben, hónapokban szinte az egész világ azt találgatta, hogy Jennifer Lopez vajon együtt van-e még a férjével, Ben Affleckkel. Egyes pletykák szerint szakítottak, ugyanis a színész elvileg már nem lakik a hatalmas, közös házukban, illetve az énekesnő szülinapi buliján sem volt ott – de könnyen lehet, hogy most fordult a kocka.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: AFP

A második házassági évfordulójukról nem posztoltak, illetve Ben Affleck sem küldött semmilyen nyilvános üzenetet Jennifer Lopez születésnapjára, ezért is hiszik sokan, hogy már egy ideje biztosan nincsenek együtt. Most viszont a Life.hu információi szerint olyan képek készültek az énekesnőről, amik arra utalnak, hogy még nincs veszve a házasságuk.

Jennifer Lopez állítólag meglátogatta személyesen az otthonában Ben Afflecket a születésnapja alkalmából.

Ez vajon a békülés jele? Vagy teljesen másról van szó? Egyes szóbeszédek szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck már végérvényesen búcsút mondtak egymásnak, de nem jelentették be, mert rengeteg közös üzleti projektjük van, amiknek ártana, ha kiderülne, hogy zátonyra futott a házasságuk. Persze az is könnyen elképzelhető, hogy jól vannak, és az egészet csak felfújják a külföldi bulvárlapok.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek