Létrehozva: 2024.06.26.

Nincs visszaút: egyértelmű jelét adta Ben Affleck, hogy vége

Egyre kisebb az esély arra, hogy rendezzék viszonyukat.

Az elmúlt időszakban Jennifer Lopez és Ben Affleck párkapcsolati válságától hangos a média. Ám nemrégiben volt arra utaló jel, hogy rendezni tudják a viszonyukat.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Egyre kisebb az esélye a békülésnek Fotó: AFP

Viszont most a dolgok nem ebbe az irányba mutatnak. Ugyanis június 22-én látták Ben Afflecket a lányával, Violettel ebédelni, ám a színész ujjáról hiányzott a jegygyűrűje. Eközben felesége, Jennifer Lopez több ezer kilométerrel arrébb, Olaszországban nyaralt. A pár az utóbbi hetekben egyre több időt töltött külön, sőt, áprilisban és május elején 47 napig nem fotózták őket együtt nyilvánosan.

Amint arról korábban a Life.hu is írt, kevesebb mint két év házasság után Jennifer Lopez és Ben Affleck úgy tűnik, válnak. Hetek óta külön élnek, Ben egy bérelt házban lakik a kaliforniai Brentwoodban. A pár 60 millió dolláros Beverly Hills-i villáját pedig a hírek szerint eladásra kínálták. Jennifer Lopez cáfolt, úgy gondolja, még megmenthető a házasság, ám Ben másképp gondolja. Az elmúlt hetekben csak néhányszor mutatkoztak együtt, mindannyiszor valamilyen a gyermekeik számára szervezett rendezvényen. Most pedig úgy tűnik, Lopez sem erőlteti a dolgot, inkább kipiheni magát, és Európában, férje nélkül élvezi a szabadságát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek