RETRO RÁDIÓ

Így készíts laktózmentes sajtkrémet házilag

Így készíts laktózmentes sajtkrémet házilag
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2017. 09. 03. 09:00

Nem hiszel a szemednek, milyen egyszerûen elkészíthetõ ez a szuperegészséges reggeli. Diéta alatt is bátran fogyaszthatod!

Könnyű elkészíteni, vegán, paleo; vagyis garantáltan szénhidrát-, cukor- és gluténmentes finomság reggelire, vagy vacsorára, és akár egy hétig is eláll. Ráadásul csak pár hozzávalóra, és egy konyhai robotgépre lesz szükséged.

Hozzávalók

  • 2 csésze nyers kesudió
  • 1/4 csésze citromlé
  • 3 evőkanál víz
  • 2 evőkanál kókuszolaj
  • Elkészítés

    Áztasd forró vízben a kesudiót, míg meg nem puhul (a legjobb, ha egész éjszakára beáztatod őket).

    A robotgéppel aprítsd össze a kesudiót, míg durva massza nem lesz belőle.

    Ekkor add hozzá a többi hozzávalót, és keverd simára a géppel. Amint krémes állagúra keveredett, már fogyaszthatod is!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.