Létrehozva: 2017.06.24.

Csúsztatott finomság egy kis plusszal: Itt a szuperpalacsinta!

A laktózérzékenyek nagy bánatára tej nélkül a palacsinta nem az igazi. Egyetlen egészséges hozzávaló viszont tökéletes megoldást hoz. Nincs többé probléma, jöhet a palacsinta!

Szerző Fehér Virág

Nagyon finom, egyszerűen elkészíthető palacsinta, amit bátran fogyaszthatsz, ha fogyókúrázol, vagy ha laktózérzékeny vagy.

Csúsztatott palacsinta

Knapp Daniella receptje

Hozzávalók:

a palacsintákhoz

  • 25 dkg Norbi Update liszt
  • 6 db L-es méretű tojás
  • 7,5 dl natúr mandulatej
  • 1,5 teáskanál Lovely Sweet
  • 1,5 evőkanál kókuszzsír
  • 1 csipet só
  • kókuszzsír a sütéshez
  • Update dzsem a töltelékhez
  • kevés porrá tört Eritrit
  • Így készítsd:

    1. Egy tálba keverd össze a lisztet és a sót, majd apránként adagold hozzá az édesítővel elkevert mandulatejet. Robotgép, vagy botmixer segítségével keverd csomómentesre.

    2. Egyesével add hozzá a tojásokat és az olvasztott kókuszzsírt, majd keverd az egészet megint jól össze, hogy homogén tésztát kapj.

    3. Melegítsd fel a palacsintasütőt egy kevés kókuszzsírral és már sütheted is a palacsintákat.

    4. Töltsd meg a kész palacsintákat Update dzsemmel és szórd meg a feltekert palacsintákat porrá darált eritrittel.

    Tippek:

  • Ezzel a recepttel az Update palacsinta rögtön kisüthető, nem szükséges pihentetni.
  • Minden palacsinta előtt tegyél a palacsintasütőbe egy kevés kókuszzsírt, mert így nem fognak kiszáradni.
  • Szuper öntetet készíthetsz hozzá a mandulatejjel, az édesítővel és holland kakaóporral.
  • Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek