tóth gabi
Ez a könnyû, finom fahéjas habcsók a legtökéletesebb finomság édesszájú diétázóknak. Annyira egyszerû, hogy képtelenség elrontani!
Végre itt egy olyan ínycsiklandó desszert, amit tényleg pillanatok alatt összedobhatsz!
Szénhidráttartalma gyakorlatilag nulla,
így bármikor elcsábulhatsz, ha megkívánod az édeset. Ez a könnyű habos csoda kedvenc finomságod lesz, hiszen nemcsak isteni, de abban is biztos lehetsz, hogy nem emeli meg a vércukor-szintedet!
Hozzávalók:
1. A tojásfehérjéket verd kemény habbá, majd keverd hozzá a fahéjat és az édesítőt. Érdemes ezeket is habverővel hozzádolgozni a masszához.
2. Evőkanál segítségével rakj halmokat egy alufóliával, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
3. A 150 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 12 percig, amíg aranybarna nem lesz. A sütési idő változhat, a lényeg, hogy megfelelő színe legyen a süteménynek.
A fahéj és az édesítő mennyiségén bátran változtass a saját ízlésed szerint!