tóth gabi
Ennek a fantasztikus édességnek a titka a chiamag és a hajdina. Pillanatok alatt elkészül, de a legjobb benne, hogy bármikor büntetlenül elmajszolhatod.
Ez a könnyű, puha, vegán, gluténmentes gofri hajdinalisztből készül. A hajdina ad az édességnek egy jellegzetes mogyorós ízt, csokival és eperrel a tetején igen különlegessé varázsolja azt. A finomság percek alatt elkészül, és az is büntetlenül ehet belőle, aki diétázik. Ne hagyd ki!
1. Turmixold össze a lisztet, a vizet, a vaníliát, a chiamagot, a kesudiót, a sütőport, a sót, a kókuszolajat és a juharszirupot.
2. Az így összekevert tésztát süsd meg gofrisütőben 180 fokon 6-8 percig.
3. 5 percig hagyd hűlni, majd tálald olvasztott étcsokival, eperrel.
Jó étvágyat!