Létrehozva: 2017.03.05.

Zéró szénhidrát: Soha még nem volt ilyen ropogós a sajtchips!

Végre itt egy nasi, amit büntetlenül majszolhatsz, mert csipegetés közben biztos nem sza­lad­nak fel rád a pluszkilók! Zseniális!

Szerző Molnár Hédi

Végre egy ropogtatni való, amit bátran fogyaszthatsz salátákhoz, vagy krémlevesekhez, vagy akár önmagában is, mert brutálisan finom.

A világ legegyszerűbben elkészíthető nasijától nem fogsz hízni, bármennyit is eszel belőle. Ezúttal nyugodtan ropogtathatsz!

Sajtchips

Hozzávaló:

Frissen reszelt parmezán vagy bármilyen más kemény sajt

Így készül:

1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki szilikonos sütőpapírral.

2. A reszelt parmezánból készíts halmocskákat a tepsiben, majd az ujjaddal kicsit lapítsd le ezeket.

3. Süsd 5-7 percig, vagy ameddig a sajt meg nem olvad. Picit hagyd pirulni. Folyamatosan figyeld közben, mert könnyen megég.

4. Hagyd hűlni kb. fél percig a tepsiben, utána már könnyen leszedegetheted a sütőpapírról a ropogós sajttallérokat.

Fogyaszthatod magában, de levesbetétnek vagy salátákhoz is szuper!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek