RETRO RÁDIÓ

Zéró szénhidrát: Soha még nem volt ilyen ropogós a sajtchips!

Zéró szénhidrát: Soha még nem volt ilyen ropogós a sajtchips!
Molnár Hédi
Szerző
Molnár Hédi
Létrehozva2017. 03. 05. 14:30

Végre itt egy nasi, amit büntetlenül majszolhatsz, mert csipegetés közben biztos nem sza­lad­nak fel rád a pluszkilók! Zseniális!

Végre egy ropogtatni való, amit bátran fogyaszthatsz salátákhoz, vagy krémlevesekhez, vagy akár önmagában is, mert brutálisan finom.

A világ legegyszerűbben elkészíthető nasijától nem fogsz hízni, bármennyit is eszel belőle. Ezúttal nyugodtan ropogtathatsz!

Sajtchips

Hozzávaló:

Frissen reszelt parmezán vagy bármilyen más kemény sajt

Így készül:

1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki szilikonos sütőpapírral.

2. A reszelt parmezánból készíts halmocskákat a tepsiben, majd az ujjaddal kicsit lapítsd le ezeket.

3. Süsd 5-7 percig, vagy ameddig a sajt meg nem olvad. Picit hagyd pirulni. Folyamatosan figyeld közben, mert könnyen megég.

4. Hagyd hűlni kb. fél percig a tepsiben, utána már könnyen leszedegetheted a sütőpapírról a ropogós sajttallérokat.

Fogyaszthatod magában, de levesbetétnek vagy salátákhoz is szuper!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.