tóth gabi
Végre itt egy nasi, amit büntetlenül majszolhatsz, mert csipegetés közben biztos nem szaladnak fel rád a pluszkilók! Zseniális!
Végre egy ropogtatni való, amit bátran fogyaszthatsz salátákhoz, vagy krémlevesekhez, vagy akár önmagában is, mert brutálisan finom.
A világ legegyszerűbben elkészíthető nasijától nem fogsz hízni, bármennyit is eszel belőle. Ezúttal nyugodtan ropogtathatsz!
Hozzávaló:
Frissen reszelt parmezán vagy bármilyen más kemény sajt
Így készül:
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki szilikonos sütőpapírral.
2. A reszelt parmezánból készíts halmocskákat a tepsiben, majd az ujjaddal kicsit lapítsd le ezeket.
3. Süsd 5-7 percig, vagy ameddig a sajt meg nem olvad. Picit hagyd pirulni. Folyamatosan figyeld közben, mert könnyen megég.
4. Hagyd hűlni kb. fél percig a tepsiben, utána már könnyen leszedegetheted a sütőpapírról a ropogós sajttallérokat.
Fogyaszthatod magában, de levesbetétnek vagy salátákhoz is szuper!