tóth gabi
Megint kiderült, hogy a magyar nõk verhetetlenek, ha süteményrõl van szó! Íme, egy isteni gyümölcsös piskóta, ami cukor nélkül készült, így fogyókúrába is beilleszthetõ. Ráadásul fantasztikusan finom!
Soha többé nem kell elhagynod a régi, megszokott ízeket, ha fogyókúrázol. Ehhez mindössze néhány okos változtatást kell megejteni: a szénhidrátban gazdag alapanyagokat cseréld le kímélő összetevőkre. Ne használj cukrot és a liszted is minél egészségesebb legyen. Egy lelkes magyar diétázó szeret kísérletezni, ezúttal egy szuper recepttel örvendeztette meg az internetet - mi is itt bukkantunk a sütire. De ami a lényeg: kipróbáltuk, és nagyon finom! Külön öröm, hogy mindent a tejfölös pohárral kell kimérni, így nem vita, hogy mennyi az annyi.
Hozzávalók:
1. Keverj össze minden hozzávalót egységes masszává, majd öntsd a tésztát egy sütőpapírral kibélelt kb. 30x30 cm-es tepsibe.
2. Szórd meg a felolvasztott, lecsöpögtetett meggyel, majd tedd a 180 fokra előmelegített sütőbe 30 percre.
3. Kihűlés után szórd meg porrá őrölt Vanilla sweettel.
(Forrás: Berni Fejes, Facebook)