tóth gabi
Cukros gabonapelyhet reggelizel? Felejtsd el! Íme, a zsírgyilkos puding, ami nemcsak finom, hanem arról is gondoskodik, hogy délig ne is gondolj a kajára. Bár a színe meghökkentõ, higgy nekünk, nagyon finom, és hatékony!
A vaníliás turmixitalporból, mandulatejből és tejszínből készülő reggeliző pudingot a spenót turbózza fel friss, élő vitaminnal és biológiailag aktív ásványi anyagokkal, melyek a vérképzésben segítenek.
Így egy magas fehérjetartalmú, cukorban és szénhidrátban szegény, tápanyagban viszont szuper-gazdag reggeli ételt kapsz.
A szervezeted valósággal ujjongani fog tőle, különösen ha egy kis chiamaggal, gyümölccsel, dióval és kókuszreszelékkel, sőt, akár egy pici kókuszolajjal is felturbózod - ez utóbbi azért fontos, hogy még inkább lassítsa a tápanyagok felszívódását.
A chiamag igazi szuperétel: tele van omega-3 zsírsavakkal, rosttal, antioxidáns hatású vegyületekkel vitaminokkal, ásványi anyagokkal, de a spenót és a mandulatej is rengeteg vitamint, hasznos zsírsavat és ásványi anyagot tartalmaz. Különleges tulajdonsága, hogy sok nedvességet szív magába, így a gyomorban megduzzadva azt éri el, hogy sokáig nem leszel éhes.
Hozzávalók:
A tetejére:
Így készítsd el:
1. A vanília shake port spenótot, a mandulatejet, a tejszínt, a kókuszolajat és a jeget turmixold simára, majd öntsd a keveréket egy mélyebb tálkába.
2. Rendezd el a tetején a chiamagot, a diót, a málnát és a kókuszreszeléket. Nem muszáj a szépségre törekedned, egyszerűen bele is keverheted a pudingba.
TIPP:
Ha ódzkodsz a spenóttól, kipróbálhatod bazsalikom levelekkel!