"Magyar Péter nem az akinek látszik"- a volt barátnő szavai beigazolódtak

POLITIK
Létrehozva: 2017.01.28.

Lerobbantja rólad a felesleget ez a vacsora: itt a karfiolrizottó

A sok nehéz, téli étel után jól esik a zöldséges vacsora. Hát még az, amikor másnap ráállsz a mérlegre, és kevesebbet mutat!

Hagyj pihenőt az emésztőrendszerednek, fogyassz pár napig kíméletes, könnyű ételeket. Jobban alszol, és még le is szalad rólad pár kiló. Nemsokára jön a tavasz, ideje arra is gondolni, hogyan áll majd rajtad az új tavaszi kosztümöd!

Előkészítés: 10 perc, főzési idő: 15 perc.

HOZZÁVALÓK:

  • 2 csésze karfiol
  • 1 ek. extra szűz olívaolaj
  • 1 ek. vágott mogyoróhagyma
  • ½ csésze zöldséglé vagy húsleves
  • 2 ek. tejszín
  • 2 ek. petrezselyem zöldje
  • ½ csésze reszelt parmezán
  •  

    ELKÉSZÍTÉS:

    1. Konyhai robotgépben daráld le a karfiol rózsáit rizsszem nagyságúra.

    2. Egy serpenyőben, közepes lángon, olívaolajon párold puhára a mogyoróhagymát.

    3. Szórd bele a karfiolszemcséket, és kavargatva párold össze.

    4. Öntsd bele a zöldséglevet (vagy húsleves levét, esetleg csont főzőlevét), és főzd 10 percig, vagy míg meg nem puhul.

    5. Keverd bele a tejszínt, a vágott petrezselyemzöldet és a reszelt parmezánt.

    6. Sózd meg. Ízlés szerint tehetsz hozzá frissen őrölt fekete borsot is.

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek