tóth gabi
Egy mennyei paleo muffin, ami teljesen lenyûgöz majd! Ez a finomság elronthatatlan, ha receptjét hûen követed.
Ismered a mondást: főzni művészet, sütni tudomány. A fazékba valóval improvizálhatsz, beindíthatod a fantáziádat, variálhatsz. Ám ha tökéletes süteményt szeretnél, elengedhetetlen, hogy betartsd a szabályokat a hozzávalók és a pontos mennyiségek tekintetében. Íme egy mennyei paleo muffin, mely elronthatatlan, ha receptjét hűen követed.
1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius-fokra.
2. Béleld ki sütőpapírral vagy alufóliával a muffinsütőt.
3. Egy nagy tálban keverd össze a kókuszlisztet, a chiamagot, a sütőport, a sót, és a reszelt citromhéjat.
4. Egy másik tálban verd föl a tojásokat és a vanília kivonatot, a tejet, a mézet, a kókuszolajat, a citromlevet és az almaborecetet.
5. Kombináld össze a száraz és a folyékony hozzávalókat. Akkor kész, amikor a tészta már teljesen sima, és kissé besűrűsödött.
6. Töltsd a folyékony tésztát a muffinformák háromnegyedéig.
7. Süsd 20-25 percig, míg aranybarna színt nem kap. Fogpiszkálót a közepébe szúrva ellenőrizd, megsült-e. Akkor kész, ha szárazon húzod ki.
8. Vedd ki a muffinokat a formából, és tedd rácsra hűlni.