tóth gabi
A káposzta vitaminokban gazdag, és nagyon sokféleképpen elkészíthetõ.
Évről évre januárban fogadalmat teszünk, hogy most bizony fogyókúrázni kezdünk. Ehhez az egyik legjobb étel a káposzta, mivel rengeteg rostot és vitamint tartalmaz, ráadásul száz grammja csupáncsak 33 kalória. Ezt a zöldségfélét számtalan ételhez felhasználhatjuk, de most egy nagyon egyszerű finomságot készítettünk belőle.
Első lépésként a nyers káposztát lereszeljük.
Egy teflon serpenyőben megpároljuk, egy kicsit le is süthetjük, mintha káposztás tésztának készítenénk elő.Egy kevés hagymát is tehetünk hozzá,és egy kanál lisztet.
Sózzuk, borsozzuk,1 tojást és őrölt köménymagot teszünk hozzá, jól átkeverjük.
Amikor összekevertük, pogácsákat formázunk belőle, és bő, forró olajban kisütjük.
Nagyszerű főzelékfeltét, de önállóan is nagyon finom.