tóth gabi
Ez a habkönnyû palacsinta csodálatos ízekkel omlik szét a szádban. Lelke a csoki, képtelenség neki ellenállni! Szerencsére nem is kell, mert biztosan nem hizlal, alig van benne szénhidrát!
Ezt az imádni való pillekönnyű palacsintát nagyon gyorsan össze tudod dobni. Ha édességre vágysz, büntetlenül eheted még akkor is, ha diétázol. Nincs benne cukor, ahogy hagyományos liszt sem! Mivel alig van benne szénhidrát, nem dobja meg a vércukor-szintedet.
Egészséges és nagyon finom!
Hozzávalók (egy adaghoz)
1. Egy nagyobb tálban keverd össze a lisztet, az édesítőt, a sütőport és a sót.
2. A tojásfehérjéket verd kemény habbá és add hozzá a vanília kivonatot.
3. Óvatosan keverd össze kanalanként a száraz hozzávalókkal, úgy, hogy adagolod hozzá a kókusztejet is.
4. A legvégén tedd bele a csokoládé darabkákat, de ezzel már ne keverd össze. Lehet, hogy hígnak fog tűnni a tészta, de a kókuszliszt fel fogja szívni a folyadékot, és megfelelő állagú lesz.
5. Kiolajozott, kis méretű palacsinta sütőben süsd. Akkor tudod megfordítani, amikor már buborékosan feljött a palacsinta. Mindkét oldalát süsd aranybarnára.