RETRO RÁDIÓ

A legfinomabb almás morzsapite cukor és liszt nélkül

A legfinomabb almás morzsapite cukor és liszt nélkül
Molnár Hédi
Szerző
Molnár Hédi
Létrehozva2016. 11. 03. 00:15

Telitalálatos õszi desszert súlycsökkentõ diétához. Leesik az állad ettõl a bombasztikus desszerttõl! Pillanatok alatt összedobhatod és nem tudod elrontani. Vigyázz, nagyon finom!

Bűntudat nélkül készítheted el és eheted mindennap ezt a süteményt! Nemcsak finom, egészséges is, mivel nem kell hozzá se cukor, se liszt, így nem fogja megemelni a vércukor-szinted.

Eszméletlen illetlen illat, mennyei ízek, igazán csábító, és szerencsére egészséges  álomdesszert.

 

Almás morzsapite

Hozzávalók

  • 1 csésze kókuszliszt
  • 1 1/2 tk Zero Calories
  • 2 teáskanál fahéj
  • 2 teáskanál szódabikarbóna
  • 6 tojás
  • 10 dkg vaj megolvasztva
  • 1 kg alma, hámozva, darabolva
  • Így készítsd el

    1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.

    2. Egy tálban keverd össze a kókuszlisztet, az édesítőt a fahéjat és a szódabikarbónát.

    3. Egy másik edényben habverővel dogozd össze a tojásokat, az olvasztott, de kihűlt vajat és tedd bele a hámozott, feldarabolt almát.

    4. Keverd össze a száraz és a nedves hozzávalókat és öntsd egy közepes méretű hőálló tálba a masszát.

    5. Süsd 45-50 percig, majd cukrozatlan tejszínnel tálald!


     

     

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.