RETRO RÁDIÓ

Lisztmentes, kókuszos-csokis keksz, amiből bátran nassolhatsz

Lisztmentes, kókuszos-csokis keksz, amiből bátran nassolhatsz
Rózsa Dia
Szerző
Rózsa Dia
Létrehozva2016. 10. 29. 15:00

Tökéletes, diétás csúcssüti, szuper anyagokból. Gluténmentes, csokichipses keksz, a kókusz mámorító ízével.

10 perc előkészítés után, 10 perc alatt már meg is sül.

HOZZÁVALÓK 24 darabhoz:

  • 2 csésze mandulaliszt
  • ¼ tk. tengeri só
  • ¼ tk. sütőpor
  • 6 ek. kókuszolaj
  • ¼ csésze diétás édesítő
  • ½ tk. mandulakivonat
  • 2 ek. víz
  • ½ csésze csokoládé chips (70 százalékos fekete csokiból)
  • ½ csésze kókuszreszelék
  • ELKÉSZÍTÉS:

    1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius fokra. Bélelj ki sütőpapírral egy nagy tepsit.

    2. Egy nagy tálban kavard össze a mandulalisztet, tengeri sót, sütőport.

    3. Egy kisebb tálban keverd össze az olvasztott kókuszolajat, édesítőt, mandulakivonatot, vizet.

    4. A száraz hozzávalókhoz add hozzá a folyékonyakat, és jól dolgozd össze.

    5. Keverd bele a csokichipset és a kókuszreszeléket.

    6. Adagolókanállal merj ki negyed labdányi adagokat a sütőpapírra. Egy villa hátuljával lapítsd őket korongokká.

    7. Told a sütőbe 9-11 percre, vagy míg a szélek világos aranyszínűre nem pirulnak.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.