tóth gabi
Tökéletes, diétás csúcssüti, szuper anyagokból. Gluténmentes, csokichipses keksz, a kókusz mámorító ízével.
10 perc előkészítés után, 10 perc alatt már meg is sül.
1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius fokra. Bélelj ki sütőpapírral egy nagy tepsit.
2. Egy nagy tálban kavard össze a mandulalisztet, tengeri sót, sütőport.
3. Egy kisebb tálban keverd össze az olvasztott kókuszolajat, édesítőt, mandulakivonatot, vizet.
4. A száraz hozzávalókhoz add hozzá a folyékonyakat, és jól dolgozd össze.
5. Keverd bele a csokichipset és a kókuszreszeléket.
6. Adagolókanállal merj ki negyed labdányi adagokat a sütőpapírra. Egy villa hátuljával lapítsd őket korongokká.
7. Told a sütőbe 9-11 percre, vagy míg a szélek világos aranyszínűre nem pirulnak.