Létrehozva: 2016.10.29.

Lisztmentes, kókuszos-csokis keksz, amiből bátran nassolhatsz

Tökéletes, diétás csúcssüti, szuper anyagokból. Gluténmentes, csokichipses keksz, a kókusz mámorító ízével.

10 perc előkészítés után, 10 perc alatt már meg is sül.

HOZZÁVALÓK 24 darabhoz:

  • 2 csésze mandulaliszt
  • ¼ tk. tengeri só
  • ¼ tk. sütőpor
  • 6 ek. kókuszolaj
  • ¼ csésze diétás édesítő
  • ½ tk. mandulakivonat
  • 2 ek. víz
  • ½ csésze csokoládé chips (70 százalékos fekete csokiból)
  • ½ csésze kókuszreszelék
  • ELKÉSZÍTÉS:

    1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius fokra. Bélelj ki sütőpapírral egy nagy tepsit.

    2. Egy nagy tálban kavard össze a mandulalisztet, tengeri sót, sütőport.

    3. Egy kisebb tálban keverd össze az olvasztott kókuszolajat, édesítőt, mandulakivonatot, vizet.

    4. A száraz hozzávalókhoz add hozzá a folyékonyakat, és jól dolgozd össze.

    5. Keverd bele a csokichipset és a kókuszreszeléket.

    6. Adagolókanállal merj ki negyed labdányi adagokat a sütőpapírra. Egy villa hátuljával lapítsd őket korongokká.

    7. Told a sütőbe 9-11 percre, vagy míg a szélek világos aranyszínűre nem pirulnak.

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek