Létrehozva: 2016.10.12.

Itt a sikeres fogyás új csodafegyvere: Nem lesz többé gond a vacsora

Felejtsd el a hizlaló panírt, készítsd el a rántott húst fölösleges szénhidrátok nélkül! A mandula tökéletesen helyettesíti a lisztet és a zsemlemorzsát, igazi fõnyeremény! Legyen a rántott hús isteni finom és egészséges!

A rántott hússal az a baj, hogy a panír teljesen tönkre vágja a diétádat. A liszt és a morzsa magas szénhidráttartalma miatt nem tudod megakadályozni, hogy pluszkilók kússzanak rád. Szerencsére mindezt elkerülheted!  HELYETTESÍTS! Használj mandulamorzsát! Nemcsak sokkal egészségesebb, de fantasztikusan finom is lesz így a rántott hús!

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell
  • 2 csésze nyers sótlan mandula
  • 2 tojás
  • extra szűz olívaolaj (spray változat)
  • Elkészítés:

    1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.

    2. A mandulát aprítógépben morzsalékosítsd. A végeredmény inkább durván szemcsés legyen.

    3. A falatokra vagy csíkokra vágott csirkemelleket sózd meg, mindegyik darabot dörgöld be olívaolajjal, majd forgasd meg a mandulában. 

    4. Merítsd el a felvert tojásban a húsdarabokat, majd újra forgasd meg őket a mandulában.

    4. Az így bebundázott husikat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. Mehet is a sütőbe, kb 25-30 perc alatt aranybarnára, ropogósra sül.

    Tálalhatod zöldségkörettel, salátával, fűszeres tejföllel vagy házi paradicsomszósszal.

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek