RETRO RÁDIÓ

Itt a sikeres fogyás új csodafegyvere: Nem lesz többé gond a vacsora

Itt a sikeres fogyás új csodafegyvere: Nem lesz többé gond a vacsora
Fehér Elena
Szerző
Fehér Elena
Létrehozva2016. 10. 12. 15:19

Felejtsd el a hizlaló panírt, készítsd el a rántott húst fölösleges szénhidrátok nélkül! A mandula tökéletesen helyettesíti a lisztet és a zsemlemorzsát, igazi fõnyeremény! Legyen a rántott hús isteni finom és egészséges!

A rántott hússal az a baj, hogy a panír teljesen tönkre vágja a diétádat. A liszt és a morzsa magas szénhidráttartalma miatt nem tudod megakadályozni, hogy pluszkilók kússzanak rád. Szerencsére mindezt elkerülheted!  HELYETTESÍTS! Használj mandulamorzsát! Nemcsak sokkal egészségesebb, de fantasztikusan finom is lesz így a rántott hús!

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell
  • 2 csésze nyers sótlan mandula
  • 2 tojás
  • extra szűz olívaolaj (spray változat)
  • Elkészítés:

    1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.

    2. A mandulát aprítógépben morzsalékosítsd. A végeredmény inkább durván szemcsés legyen.

    3. A falatokra vagy csíkokra vágott csirkemelleket sózd meg, mindegyik darabot dörgöld be olívaolajjal, majd forgasd meg a mandulában. 

    4. Merítsd el a felvert tojásban a húsdarabokat, majd újra forgasd meg őket a mandulában.

    4. Az így bebundázott husikat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. Mehet is a sütőbe, kb 25-30 perc alatt aranybarnára, ropogósra sül.

    Tálalhatod zöldségkörettel, salátával, fűszeres tejföllel vagy házi paradicsomszósszal.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.