tóth gabi
Felejtsd el a hizlaló panírt, készítsd el a rántott húst fölösleges szénhidrátok nélkül! A mandula tökéletesen helyettesíti a lisztet és a zsemlemorzsát, igazi fõnyeremény! Legyen a rántott hús isteni finom és egészséges!
A rántott hússal az a baj, hogy a panír teljesen tönkre vágja a diétádat. A liszt és a morzsa magas szénhidráttartalma miatt nem tudod megakadályozni, hogy pluszkilók kússzanak rád. Szerencsére mindezt elkerülheted! HELYETTESÍTS! Használj mandulamorzsát! Nemcsak sokkal egészségesebb, de fantasztikusan finom is lesz így a rántott hús!
Hozzávalók:
1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.
2. A mandulát aprítógépben morzsalékosítsd. A végeredmény inkább durván szemcsés legyen.
3. A falatokra vagy csíkokra vágott csirkemelleket sózd meg, mindegyik darabot dörgöld be olívaolajjal, majd forgasd meg a mandulában.
4. Merítsd el a felvert tojásban a húsdarabokat, majd újra forgasd meg őket a mandulában.
4. Az így bebundázott husikat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. Mehet is a sütőbe, kb 25-30 perc alatt aranybarnára, ropogósra sül.