tóth gabi
Végre egy recept, ami megmutatja a répatorta igazi lényegét! Minden morzsája egészséges, tökéletesen beleillik diétába is. Kóstold meg te is ezt az ínycsiklandó desszertet, és örökké a rabja leszel.
Mennyeien néz ki ez a krémes répaporta igaz? Ráadásul abszolút diétás, mivel a tésztája lenmagból készül, ami nemcsak bomba jó zsírégető, de serkenti a bélműködést, így az anyagcserédre is kiváló hatással lesz. Próbáld ki te is, és edd magad karcsúra ezzel az isteni répatortával:
Hozzávalók:
Így készítheted el:
1. Egy tálba keverd össze a tojásokat a tejszínnel. Ezután borítsd bele a reszelt sárgarépát, és alaposan keverd el.
2. Egy másik tálban keverd össze a lenmagot, a lisztet az édesítőszert, a sütőport és a szegfűszeget.
3. Öntsd össze a krémmel, és keverd simára.
4. Ezután vajazd és lisztezd ki a tortaformát, majd mehet bele a tészta. Süsd 25 percig nagyjából 180 fokon.
5. Miután picit kihűlt, vágd ketté a piskótát.
6. A közepére kenj egy réteg krémsajtot, majd vond be a tetejét is.
7. Tedd a hűtőbe, és hagyd állni akár egy éjszakán keresztül, hogy másnap hidegen tudd tálalni.
8. A tetejét díszítheted dióval vagy akár néhány szem friss áfonyával vagy dióval is