tóth gabi
Szeretnél gyerekkorod almaillatát beszippantva, szuperegészséges nasit ropogtatni? Mindezt pár perc ráfordítással? Máris mutatjuk, hogyan készítheted el!
Ez a recept mindent tud: vegán, glutén,-szója,- és laktózmentes. Mindössze 10 perc alatt elkészül, és máris élvezheted a vékony, ropogós, zamatos és szuperegészséges nasit.
Alma, megmosva, szárazra törölve.
1. Vágd le az almák végét, magozd ki (nem muszáj), és éles késsel vagdosd 3 mm vastag szeletekre.
2. Sütőpapírral takarj le egy mikrózható tálcát.
3. Egy rétegben fektesd rá a szeleteket.
4. Süsd 4,5-5 percig. Akkor kész, amikor az almaszeletek kezdenek pöndörödni.
5. Fordítsd meg a szeletkéket, és további 30-60 mp-re told vissza őket. A széleknek ropogósnak kell lenniük.
6. Vedd ki, és hagyd pihenni a chipseket, míg szárazak és ropogósak nem lesznek.
7. Azonnal tálalhatod.
Tipp:
Minden mikró különbözik egymástól. Ezért a sütés 4. percétől figyeld a szeleteket, és lődd be az ideális sütési időt a saját gépeden.