RETRO RÁDIÓ

Megújult a töltött csirke, nem kell többet göngyölni

Megújult a töltött csirke, nem kell többet göngyölni
Molnár Hédi
Szerző
Molnár Hédi
Létrehozva2016. 08. 16. 13:25

Ennyire finom töltött csirkét még nem készítettél ilyen egyszerûen. Nevezhetjük a színek miatt magyarosnak, de persze olaszosnak is ezt a remek diétás finomságot.

Pillanatok alatt el tudod készíteni ezt a töltött csirkét. Nem kell szeletelgetned, göngyölnöd és mégis minden hozzávaló átjárja minden részét a csirkemellnek.

Remek diétás étel, amit büntetlenül tudsz fogyasztani.

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell kicsontozva
  • 2 nagy mozzarella sajt felszeletelve
  • 6 db ovális koktél paradicsom félbevágva
  • só, bors
  • 4 teáskanál olíva olaj
  • friss bazsalikom levél
  • 2 teáskanál olasz fűszerkeverék
  • Elkészítés:

    A két csirkemellet vagdosd be hat egyforma részre  úgy, hogy nem vágod teljesen át a húst, csak annyira, hogy meg tudd tölteni.

    Minden egyes bevágásba kerüljön 1-1 szelet paradicsom, mozzarella és egy levél bazsalikom.

    Egy tűzálló tálat olajozz ki vékonyan, és rakd bele egymás mellé a két csirkemellet, amiket egy ecset segítségével kenj meg olíva olajjal. Sózd, borsozd meg az egészet és szórd meg az olasz fűszerkeverékkel. Mehet a 200 fokra előmelegített sütőbe, 30 percre.

     

    Tipp

    Karfiolrizzsel vagy cukkini spagettivel a legfinomabb!

     

     

     

     


     

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.