tóth gabi
Ennyire finom töltött csirkét még nem készítettél ilyen egyszerûen. Nevezhetjük a színek miatt magyarosnak, de persze olaszosnak is ezt a remek diétás finomságot.
Pillanatok alatt el tudod készíteni ezt a töltött csirkét. Nem kell szeletelgetned, göngyölnöd és mégis minden hozzávaló átjárja minden részét a csirkemellnek.
Remek diétás étel, amit büntetlenül tudsz fogyasztani.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A két csirkemellet vagdosd be hat egyforma részre úgy, hogy nem vágod teljesen át a húst, csak annyira, hogy meg tudd tölteni.
Minden egyes bevágásba kerüljön 1-1 szelet paradicsom, mozzarella és egy levél bazsalikom.
Egy tűzálló tálat olajozz ki vékonyan, és rakd bele egymás mellé a két csirkemellet, amiket egy ecset segítségével kenj meg olíva olajjal. Sózd, borsozd meg az egészet és szórd meg az olasz fűszerkeverékkel. Mehet a 200 fokra előmelegített sütőbe, 30 percre.
Tipp
Karfiolrizzsel vagy cukkini spagettivel a legfinomabb!