tóth gabi
Cukor és liszt nélkül készül a legújabb mennyei desszert! Próbáld ki azonnal ezt a kókuszos csodát!
Ismét egy remek példája annak, hogy fogyókúra alatt is lehet finomakat nassolni!
Fél óra alatt az asztalra varázsolhatod ezt a remek diétás sütit! Nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ezért bátran fogyaszthatod akár este is!
Lágy, levegős piskóta csupa egészséges alapanyagokkal is!
Próbáld ki ezt a receptet, és nem bánod meg!
Vigyázz, mert hamar elfogy!
Hozzávalók:
Így készítsd:
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra
2. Keverd össze egy tálban a kókuszlisztet, sót, sütőport és az édesítőszert alaposan
3. Egy másik tálban keverd össze a kókuszolajat, vaníliát, és 3 egész tojást és két sárgáját.
4. Fokozatosan elegyítsd a két keveréket
5. A maradék két tojásfehérjét verd habbá, és forgasd óvatosan a tésztába.
6. Vajazz ki egy sütőformát és tegyél az aljára sütőpapírt, majd öntsd bele a tésztát.
7. Süsd 20-25 percig, végezz tűpróbát! Vigyázz, hogy ne süsd túl, mert úgy száraz lesz a sütemény!
Tipp: Tálaláskor "megkínálhatod” a piskótát egy cukormentes lekvárral vagy diétás csoki krémmel!