Létrehozva: 2016.08.12.

Fehér kókuszpiskóta a sütiimádó diétázók legújabb kedvence

Cukor és liszt nélkül készül a legújabb mennyei desszert! Próbáld ki azonnal ezt a kókuszos csodát!

Ismét egy remek példája annak, hogy fogyókúra alatt is lehet finomakat nassolni!

Fél óra alatt az asztalra varázsolhatod ezt a remek diétás sütit! Nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ezért bátran fogyaszthatod akár este is!
Lágy, levegős piskóta csupa egészséges alapanyagokkal is!

Próbáld ki ezt a receptet, és nem bánod meg!
Vigyázz, mert hamar elfogy!

Fehér kókuszpiskóta


Hozzávalók:

  • 50 g kókuszliszt ( vagy kókusz reszelék megdarálva)
  • 10 g Update1 liszt
  • 5 tojás
  • 10 dkg kókuszolaj
  • 2 tk. Lowely Sweet édesítő
  • csipet só
  • 1 tk. vanília kivonat, vagy 1 rúd vanília kikapart belseje
  • ¼ tk. szódabikarbóna
  •  


    Így készítsd:


    1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra


    2. Keverd össze egy tálban a kókuszlisztet, sót, sütőport és az édesítőszert alaposan


    3. Egy másik tálban keverd össze a kókuszolajat, vaníliát, és 3 egész tojást és két sárgáját.


    4. Fokozatosan elegyítsd a két keveréket


    5. A maradék két tojásfehérjét verd habbá, és forgasd óvatosan a tésztába.


    6. Vajazz ki egy sütőformát és tegyél az aljára sütőpapírt, majd öntsd bele a tésztát.


    7. Süsd 20-25 percig, végezz tűpróbát! Vigyázz, hogy ne süsd túl, mert úgy száraz lesz a sütemény!

     


    Tipp: Tálaláskor "megkínálhatod” a piskótát egy cukormentes lekvárral vagy diétás csoki krémmel!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek