RETRO RÁDIÓ

Új bundába került a rántott csirke, nincs benne liszt!

Új bundába került a rántott csirke, nincs benne liszt!
Rózsa Dia
Szerző
Rózsa Dia
Létrehozva2016. 07. 03. 14:30

A rántott hús sokak hétvégi nagy kedvence, néhány probléma azonban akad vele, ha diétázol: a panír, no meg a sok zsír. Szerencsére létezik jó megoldás! Most figyelj, ezt a változatot imádni fogod, mert gyorsan el is készül.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 25 dkg csirkemell (lebőrözött)
  • 2 tojás felverve
  • 3 ek mandulaliszt, vagy Update liszt
  • 3 ek sajt (parmezán)
  • 1 ½ tk paprika
  • ¼ tk tengeri só
  • ¼ tk fekete bors
  • ¼ tk fokhagymapor

  • Elkészítés:
    1. Melegítsd fel a sütőt 190 Celsius fokra. Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral vagy alufóliával.

    2. Egy közepes tálban keverd össze a mandulalisztet, a parmezán sajtot és a fűszereket.

    3. Forgasd meg a felvert tojásban a csirkét, majd a keverékkel panírozd be a hússzeleteket. 

    3. Rendezd el őket szépen a kibélelt tepsiben, és süsd 25-30 percig.

    Tálald salátával, fűszeres tejföllel vagy házi paradicsomszósszal.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.