Létrehozva: 2016.07.03.

Új bundába került a rántott csirke, nincs benne liszt!

A rántott hús sokak hétvégi nagy kedvence, néhány probléma azonban akad vele, ha diétázol: a panír, no meg a sok zsír. Szerencsére létezik jó megoldás! Most figyelj, ezt a változatot imádni fogod, mert gyorsan el is készül.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 25 dkg csirkemell (lebőrözött)
  • 2 tojás felverve
  • 3 ek mandulaliszt, vagy Update liszt
  • 3 ek sajt (parmezán)
  • 1 ½ tk paprika
  • ¼ tk tengeri só
  • ¼ tk fekete bors
  • ¼ tk fokhagymapor

  • Elkészítés:
    1. Melegítsd fel a sütőt 190 Celsius fokra. Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral vagy alufóliával.

    2. Egy közepes tálban keverd össze a mandulalisztet, a parmezán sajtot és a fűszereket.

    3. Forgasd meg a felvert tojásban a csirkét, majd a keverékkel panírozd be a hússzeleteket. 

    3. Rendezd el őket szépen a kibélelt tepsiben, és süsd 25-30 percig.

    Tálald salátával, fűszeres tejföllel vagy házi paradicsomszósszal.

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek