RETRO RÁDIÓ

Ezzel a zöldséggel dobd fel a limonádét, gyorsabban szaladnak le rólad a kilók

Ezzel a zöldséggel dobd fel a limonádét, gyorsabban szaladnak le rólad a kilók
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 07. 01. 08:25

A forró nyári napokon jól esik egy savanykás ital. Ez az uborkás limonádé már az élénkzöld színével lehût. Vitamin- és ásványi anyag tartalma pedig pótolja az izzadás során elvesztett hasznos anyagokat.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 közepes uborka, hámozva (ha organikus, és megkóstolva nem keserű, akkor ne hámozd)
  • 4 citrom leve
  • 1/3 csésze diétás édesítő
  • 3 csésze hideg víz
  • jég a tálaláshoz
  • ELKÉSZÍTÉS:

    1. Az uborkákat turmixold össze 1 csésze vízzel. (Használhatsz gyümölcs centrifugát is a lé kinyeréséhez).
    2. Ha turmixgépet használsz, a korsóba áttöltéskor helyezz a korsó szájára egy finom szűrőhálót, hogy a magokat, pépet visszatartsa. Dobd ki a szüredéket.


    3. Töltsd hozzá a citromlevet, édesítőt, vizet.
    4. Jól keverd össze, majd tedd a hűtőbe legalább egy fél órára.
    5. Ízlés szerint adhatsz még hozzá több vizet vagy édesítőt.
    6. Jéggel kínáld.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.