Létrehozva: 2016.07.01.

Ezzel a zöldséggel dobd fel a limonádét, gyorsabban szaladnak le rólad a kilók

A forró nyári napokon jól esik egy savanykás ital. Ez az uborkás limonádé már az élénkzöld színével lehût. Vitamin- és ásványi anyag tartalma pedig pótolja az izzadás során elvesztett hasznos anyagokat.

Szerző Ripost

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 közepes uborka, hámozva (ha organikus, és megkóstolva nem keserű, akkor ne hámozd)
  • 4 citrom leve
  • 1/3 csésze diétás édesítő
  • 3 csésze hideg víz
  • jég a tálaláshoz
  • ELKÉSZÍTÉS:

    1. Az uborkákat turmixold össze 1 csésze vízzel. (Használhatsz gyümölcs centrifugát is a lé kinyeréséhez).
    2. Ha turmixgépet használsz, a korsóba áttöltéskor helyezz a korsó szájára egy finom szűrőhálót, hogy a magokat, pépet visszatartsa. Dobd ki a szüredéket.


    3. Töltsd hozzá a citromlevet, édesítőt, vizet.
    4. Jól keverd össze, majd tedd a hűtőbe legalább egy fél órára.
    5. Ízlés szerint adhatsz még hozzá több vizet vagy édesítőt.
    6. Jéggel kínáld.

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek