RETRO RÁDIÓ

Diétázók kedvenc vacsorája: baconbundás csirkecsavart

Diétázók kedvenc vacsorája: baconbundás csirkecsavart
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 07. 07. 20:42

Ebben a csirkében a legjobb, hogy elõre tudsz dolgozni, és amikor rád tör az éhség, vagy jönnek a barátaid, csak kisütöd és kész!

Hihetetlen egyszerű és könnyen elkészíthető vacsora a baconbe csavart csirkemell. Ha kevés az időd, vagy szeretnél valami nagyon finom és könnyű ebédet vagy vacsorát készíteni, akkor ezt ki kell próbálnod.

Hozzávalók:

  • 1 üveg barbecue szósz
  • 1 üveg marináló szósz
  • 1 csomag szeletelt bacon szalonna
  • 1 egész kicsontozott csirkemell
  • Elkészítés:

    Darabold fel a megmosott csirkemellet hosszú hasábokra. Tedd egy tálba a húsokat, majd önts rá pácot, annyit, hogy ellepje. Kicsit nyomkodd meg a húsokat, hogy mindenhová jusson a szószból.

    Minimum egy órát tedd hűtőbe, de ha később van rá szükséged tovább is érlelődhet a hús.

    A bepácolt húst tekerd bacon szeltbe, előtte mindegyiket megkenve barbecue szósszal.

    A betekert húsokat sütőpapírral kibélelt, sütőrácsos tepsibe tedd.

    Süsd 180 fokon 15 percig.

    EZEN A VIDEÓN IS MEGNÉZHETED:

     

    Tipp

    Készíts házilag marináló és barbecue szószt!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.