Létrehozva: 2016.07.07.

Diétázók kedvenc vacsorája: baconbundás csirkecsavart

Ebben a csirkében a legjobb, hogy elõre tudsz dolgozni, és amikor rád tör az éhség, vagy jönnek a barátaid, csak kisütöd és kész!

Hihetetlen egyszerű és könnyen elkészíthető vacsora a baconbe csavart csirkemell. Ha kevés az időd, vagy szeretnél valami nagyon finom és könnyű ebédet vagy vacsorát készíteni, akkor ezt ki kell próbálnod.

Hozzávalók:

  • 1 üveg barbecue szósz
  • 1 üveg marináló szósz
  • 1 csomag szeletelt bacon szalonna
  • 1 egész kicsontozott csirkemell
  • Elkészítés:

    Darabold fel a megmosott csirkemellet hosszú hasábokra. Tedd egy tálba a húsokat, majd önts rá pácot, annyit, hogy ellepje. Kicsit nyomkodd meg a húsokat, hogy mindenhová jusson a szószból.

    Minimum egy órát tedd hűtőbe, de ha később van rá szükséged tovább is érlelődhet a hús.

    A bepácolt húst tekerd bacon szeltbe, előtte mindegyiket megkenve barbecue szósszal.

    A betekert húsokat sütőpapírral kibélelt, sütőrácsos tepsibe tedd.

    Süsd 180 fokon 15 percig.

    EZEN A VIDEÓN IS MEGNÉZHETED:

     

    Tipp

    Készíts házilag marináló és barbecue szószt!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek