tóth gabi
Ha szereted a répatortát, akkor ennek a finomságnak is nagy rajongója leszel! Semmi cukor, viszont pokoli egészséges! A legjobb benne, hogy sütnöd sem kell és pillanatok alatt elkészítheted!
Ez a finomság teljesen gluténmentes, és finomított cukrot sem tartalmaz. A legjobb benne mégis az, hogy sütöd sem kell és 20 perc alatt, villámgyorsan elkészítheted.
HOZZÁVALÓK:
TETEJÉRE KRÉM:
ELKÉSZÍTÉS:
Sajtreszelőn reszeld le a répát. Tedd egy nagykésés robotgépbe a diót, mandulát, datolyát, és aprítsd addig, míg morzsalékos állagú nem lesz. Add hozzá a zabpelyhet, a mazsolát, az édesítőt, a fűszereket, és folytasd, míg tökéletesen el nem keveredik, majd rakd hozzá a répát.
TIPP:
Apríthatod a magokat és a datolyát egy jó éles késsel is, majd utána keverd el a többi összetevővel.
20x20 cm-es tepsit bélelj ki alufóliával, kend ki vékonyan olajjal. Teríts szét a keveréket, és nyomkodd jól le. Tedd hűtőbe, míg az öntet elkészül.
Az öntet előkészítéséhez öblítsd el a robotgépet, és használd újra a nagy kést. Rakd bele a krémsajtot, a vaníliát, a steviát, és keverd jól el.
Egy spatulával simítsd el az öntetet a répatortán. Vágd fel tetszés szerinti szeletekre. Hűtőben tárold!