tóth gabi
Ha kekszimádó vagy, de fogyókúrázol, akkor most figyelj! Ehhez a kekszhez nincs szükség lisztre és mégis isteni finom! Szuper szénhidrát-csökkentett nassolni való! Próbáld ki!
Gondoltad volna, hogy létezik olyan keksz, amihez nincs szükség lisztre? Valószínűleg nem, pedig bizony létezik ilyen! Most figyelj! Ennek a csokis édességnek az elkészítése pofon egyszerű. Ráadásul alig van benne szénhidrát, így bátran ropogtathatod akár este is!
- Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Béleld ki a tepsit sütőpapírral.
- Keverd össze az édesítőszert, a kakaóport és a sót.
- Add hozzá a vanília aromát, a tojásfehérjéket és addig keverd, amíg sűrű massza nem lesz. (Ha túl sűrű, akkor tegyél még hozzá tojásfehérjét.)
- Tördeld bele a tésztába a keserű csokit, és jól keverd össze.
- Egy kanál segítségével porciózz kis kupacokat a sütőpapírra. Hagyj elég helyet köztük, mert szét fognak terülni.
- Süsd 12-14 perc alatt ropogósra.
- Hagyd kihűlni a tepsiben, mielőtt kiszedegetnéd a kekszeket.
Jó étvágyat!