tóth gabi
Minden lurkó imádja a csirkefalatokat, azonban sok szülõ a boltban kapható zacskós "mû" változatot teszi gyereke elé az asztalra. Most megmutatjuk, hogyan készítsd el egyszerûen, gyorsan, egészségesen ezt a finomságot!
Többnyire azt hiszik, hogy sok gonddal, bajjal, nyűglődéssel jár házilag elkészíteni a roppanós csirkefalatokat. Pedig ez egyáltalán nincs így! Ráadásul a boltban kapható elősütött gyors ételekre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy egészségesek, hiszen nem is színhúsból, hanem húsvagdalékból készülnek.
Ne egyél a vacakot! Nagyon egyszerűen magad is elkészítheted a csibefalat egészséges változatát. Eszméletlen finom, laktató diétás ebéd vagy vacsora az egész családnak!
- tojás
- zabpehelyliszt
- Update1 Mestermorzsa (alacsony szénhidrát tartalom!)
- csipet só
- csirkemellfilé (apróra vágva)
- kókuszolaj
- A tojást keverd össze egy csipet sóval. Tedd külön-külön tálba a lisztet és a mestermorzsát.
- Vágd apró darabokra a csirkemellfilét.
- Egyszerűen panírozd be az apróra vágott csirkemell darabokat. Hempergesd meg a zabpehelylisztben.
- Aztán mártsd bele a tojásba.
- Majd a mestermorzsába forgasd bele.
- Forró kókuszolajban süsd ki.
- Salátával tálald!
Jó étvágyat!