Létrehozva: 2016.05.04.

Így még nem etted a ropogósra sült szalonnát!

Erre még biztosan nem gondoltál! Eszméletlen trükköt mutatunk! Készíts szalonnából tortillát! Gyors, egyszerû, ízletes és ami a legjobb, hogy nem is hizlal, hiszen nincs benne szénhidrát. Próbáld ki, nem fogod megbánni!

Fogadjunk, eddig eszedbe sem jutott, hogy bacon szalonnából készíts ropogós tortillát! Pedig hihetetlenül egyszerű! Ráadásul, ha diétázol, ezt biztosan eheted, hiszen egyáltalán nincs benne liszt, és semmi hizlaló szénhidrát! Ez tutira nem emeli meg a vércukor szintedet! Bátran fogyaszthatod akár estére is! Ezt nézd! Videó!

Forrás: topreceptek.hu

Hozzávalók:

  • bacon szalonna
  • marhahús vagy kolbász
  • tejföl
  • saláta
  • zöldségek (pl: paradicsom, uborka)
  • sajt
  • Így készítsd:

    - A bacon csíkokat helyezd a sütőpapírra a videón látható módon.

    - Majd tedd be a sütőbe, és 180 fokon 10 percig süsd.

    - Ha kész, akkor sablon segítségével (egy kisebb megfordított tál is megteszi) vágd ki kör alakúra. A körön kívül eső szalonnadarabkákat szedegesd le.

    - Ezután egy tálra helyezett sütőrácsra lógatva csöpögtesd le a kisült zsiradékot róla.

    - Majd helyezd be a sütőrácsra lógatott bacont a sütőbe, és 180 fokon 15 perc alatt süsd meg újra - így szinte alig marad benne zsiradék, és a végeredmény szuper ropogós lesz.

    - Ha kész a szalonna tortilla, vedd ki a sütőből, majd ha kissé kihűlt, töltsd meg ugyanúgy, ahogy a tortillát is szoktad.

    - Rakhatsz bele marhahúst vagy kolbászt, tejfölt, salátát, zöldségeket, a tetejére reszelt sajtot, de ízlésed szerint megtöltheted.

    Isteni finom! Jó étvágyat!

     

     

     

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek