RETRO RÁDIÓ

Elképesztő diétás újítás: szalonnát és hagymát így még nem ettél!

Elképesztő diétás újítás: szalonnát és hagymát így még nem ettél!
Keleti Anita
Szerző
Keleti Anita
Létrehozva2016. 05. 26. 12:50

Szenzációs finomság hódít Norbi követõi közt! Hihetetlenül finom, laktató és gyorsan elkészíthetõ! Uzsonnára vagy vacsorára is tökéletes! Elhízni pedig tutira nem fogsz tõle! Ezt nézd!

A pupusas El Salvador nemzeti étele, amely hasonló a töltött tortillához, annyi különbséggel, hogy ennél nem 2 lapot kell összesütni a töltelékkel, hanem bele kerül maga a töltelék. Norbi követői felfedezték ezt a nagyszerű, kiadós betevőt maguknak fogyókúrás verzióban, fehér liszt hozzáadása nélkül. Eszméletlenül ízletes, egyszerű és hamar elkészíthető! Estére is eheted, hiszen alig tartalmaz szénhidrátot! Mindenképpen próbáld ki! A tölteléket természetesen variálhatod ízlésed szerint!

Hozzávalók:

A tésztához:

- 300 g Update1 Norbi liszt

- 1 mokkás kanál sütőpor

- 1 csapott teáskanál só

- 50 ml kókusz- vagy olívaolaj

- 120 ml víz
 

Töltelékhez:

- 2 evőkanál tejföl

- 10 dkg bacon szalonna

- 10 dkg sonka

- 10 dkg reszelt trappista sajt

- hagyma

- paprika

- csipet só

 

Így készítsd:

- Gyúrd össze jól a tészta hozzávalóit. Hagyd egy kicsit pihenni.

- Készítsd el a tölteléket. A felkockázott bacon szalonnát, sonkát, hagymát, paprikát és a reszelt sajtot keverd össze egy csipet sóval és a tejföllel.

- Oszd a tésztát 6 egyenlő részre, nyújtsd ki őket ovális alakúra, és tegyél beléjük 1-1 púpos evőkanálnyit a töltelékből.

- A hosszabbik oldalánál csípd össze a széleit, és kicsit lapítsd ki.

- Kevés olívaolajban süsd ki mindkét odalát.

Jó étvágyat!

Forrás: Podruzsik Bettina

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.