kulcsár edina
Végre itt az eperszezon és legszívesebben minden nap valami epres finomságot ennél? Akkor ezt az egyszerû receptet ki kell próbálnod! Ennél finomabbat nem ettél!
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
Az összetört kekszmorzsát keverd össze az olvasztott vajjal, és annyi vízzel hogy jól formázható tésztát kapj. Nyomkodd el egyenletesen egy kapcsos tortaforma aljára. Tedd a hűtőbe pihenni.
Törd össze turmixgéppel, vagy villával a megpucolt epreket.
A túrót, a joghurtot, a cukrot és a citrom levét keverd simára és öntsd hozzá a felolvasztott zselatint.
A krém felét öntsd a keksz alapra majd tedd pár percre a hűtőbe.
A krém másik feléhez keverd hozzá az epervelőt, majd néhány perc elteltével simítsd rá ezt is a fehér krémre.
Tedd egy éjszakára a hűtőbe és felszeletelt eperdarabokkal díszítsd a tetejét.